Ny utrustning

Datum ~ 2012-05-12 | Tid ~ 00:12:03
Kommentarer (2) | Allmänt

Dagen spenderades med min bästa mamma! Vi åkte till Pegasus för att se ut ett par nya ridbyxor, som jag befarade hittade jag ingenting av intresse. De snygga ridbyxorna har antingen en passform som inte passar min kropp eller så var byxorna helskodda. Beslutade mig för att beställa ridbyxor och annat smått och gått som behövs framöver. I butiken stod jag även i valet och kvalet om att köpa nya chaps samt nya skor. Då detta beslut var väldigt svårt och visade sig vara väldigt dyrt om det skulle vara kvalité på sakerna landade beslutet på ett par nya stövlar istället. Med detta beslut kommer jag använda mina vanliga stövlar vid träning och trim i offentliga tillfällen och använda det nya stövlarna vid tävling och större träningar.

 

Stövlarna som är beställda är ett par nya **. Provade både modeller med och utan snörning. Uppdaterar när stövlarna finns för uthämning så får ni fundera vilken stövel jag valt. Ser verkligen fram emot dessa stövlar!

 

MH Supreem, Pioneer, Jacson, Bokaj

 

 

Kollade även ut ett par nya tävlingsridbyxor, ska ge mina helskodda en omgång med noppa-bort och se om dem ser representabla ut. Blir dem inte bra kommer även ett par nya tävlingsbyxor att inkasseras. Har ni erfarenheter om ridbyxor som noppar?

 

Kommer skicka iväg en beställning under helgen på andra hästartiklar, som nya tyglar, ridbyxor, piké, skydd och schabrak. Vill någon sambeställa kontakta mig via mail.

Skilla fick även med sig ett nytt svettäcke och en ny hink SeloE.  Uppdaterar med bilder vid tillfälle.

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Alla helskodda börjar väl noppa, speciellt då man tvättar dom. Och de vita åker ju ganska ofta i maskinen...

2012-05-14 @ 08:22:07
URL: http://dressyranna.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

SV; Jo visst brukar dem noppa på helskoningen, men hela framsidan av ridbyxorna var noppiga redan efter första tvätten och det känns inte riktigt roligt. Får se om dem går rädda på något snyggt sätt.

2012-05-14 @ 13:19:47
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback