Yrsel struck

Datum ~ 2013-02-17 | Tid ~ 16:45:54
Kommentarer (0) | Allmänt
Har varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen trots mina tidigare löften. Har det senaste 10dagarna bara legat utslagen med undantag för lite ridning och träning. Här kommer en uppdatering kortfattat vad som hänt sen senast samt ett upplägg för kommande vecka.
 
Vi har hunnit med en Bettanträning till sedan sista uppdateringen. Denna träning började vi med graman och Skilla backade av trevligt och var riktigt med på noterna i början av passet. Trevlig känsla och relativt bra språng - saknar fortfarande våran wowkänsla. Lite omhoppning och titthinder, Skilla har verkligen ett hjärta av guld, blir kul att visa lite längre fram när vi är redo att vända och fräsa!
 
Ted har varit upp en sväng till sedan senaste uppdateringen, ett inlägg om detta kommer under dagen (vill inte summera för kort). 
 
Är i bett-djungeln och har inte riktigt beslutat mig för något konkret - funderar fortfarande. Mer en dessa träningar och lite lugnare skogstrim har Skilla vilat under hela perioden jag varit sjuk. Yrsel = 0 balans = obra för ridningen och på hästryggen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback