Inget internet - ingen uppdatering

Datum ~ 2013-07-01 | Tid ~ 02:06:02
Kommentarer (0) | Allmänt
Senaste inlägget blev ett tomt löfte som jag har svårt att hålla. Hade tänkt ge bloggandet ett lyft sedan flytten till söder men detta har blivit svårt. Inväntar fortfarande en lägenhet och när jag kommit på plats och har en fast punkt att återvända till kommer jag även skaffa en uppkoppling och tar då upp bloggandet på heltid. Tillsvidare kommer bloggandet vara sporadiskt när jag får tillgång till en dator.
 
Sammanfattning sedan sista inlägget och även en liten förklaring vad det är som händer i mitt liv, som även involverar Skilla.
 
Vi är numera Stockholmsbor och jag bor tillsammans med en av mina absolut bästa vänner tillfälligt i en etta på Lidingö. Skilla är uppstallad norr om stan i ett stall med 11 andra hästar. Flytten blev bestämd i slutet av Maj och 1 Juni var vi packade klara och framme i Stockholm. Min stjärna stod fint och snällt i transporten hela vägen ner med ett längre stopp innan vi kunde lasta ur i vårt nya hem.
 
Jag jobbar numera heltid som väktare i Stockholm. Vi trivs väldigt bra och ser väldigt stora möjligheter med flytten, både karriärsmässigt samt med sikte på högre klasser och mer framgångar på hästryggen.
 
Uppdatering på hästfronten: Skilla börjar numera trivas okej på kandar, det är en bit kvar innan allt är befäst men vi tränar och är förhoppningsvis duktiga på detta i slutet av sommaren. Vi har inte tränat något dressyr sedaan flytten men har tillgång till padock i stallet och tränar självständigt men målinriktat.
 
Vi har varit på äventyr till Uppsala där jag fick träna för bästa T.Hammar. Fick en fantastisk "aha" upplevelse och Skillas fantastiska språng har äntligen återvänt. Vi jobbar vidare med markjobbet och hoppas att vi hittar den snarast så vi kan hoppa riktiga klasser framöver.
 
Senaste nytt var helgens tävlingar som var i Vallentuna. Starterna för helgen var 1.15m A:0 samt en 1.20m hoppning bedömning A:0/A:0.
 
Ett separat inlägg om helgens tävlingar publiceras strax..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback