Som en klubbad säl

Datum ~ 2013-07-14 | Tid ~ 10:05:50
Kommentarer (0) | Allmänt
Efter gårdagens pass åkte jag ut till stallet för att avgöra, skulle det ridas, eller skulle det släppas och filmas på ridbanan. Efter noga övervägande och där jag faktiskt lyssnade på kroppen blev det varken eller. RIdbanan var upptagen och huvudet dunkade rätt hårt. Kikade när S i stallet red sin 4-åriga valack. Har tidigare bara sett honom på ett halvt öga. Trevlig och lättsam grabb som med massor av muskler förhoppningsvis blir kalasfin. Håller alla tummar att han åtminstone får vara frisk.
 
Ställde mig och lagade mat när jag kom hem och planerade inför dagens mål. Har börjat ta tag i kosten ordentligt nu för att förhoppningsvis komma ner i fettprocent och närma mig min LBM (Lean body mass). Gjorde även en
 
snabbare koll på kommande tävlingar. I Augusti finns det endagstävlingar varje dag. Nästa tävling vi är anmäld till är Hallstavik 28/7 där vi ska starta en 1.10m samt en 1.20m. Lite längre att åka denna tävling så då blir det två klasser. Är vi nöjda med denna tävlingplats åker vi dit två veckor senare också förutsatt att jag kommer lös från jobbet.
Dagens planering är spikad och jag längtar verkligen tills kvällen. Hoppning på schemat tillsammans med den andra hoppryttaren från stallet. Gäller bara att ta sig igenom 12h arbete innan det är dags att åka ut till stallet och hoppa. Började morgonen med att försova mig och komma sent till jobbet. Det får bara inte hända, och ändå så händer det. Paniken när jag vaknade på morgonen och insåg att jag var sen, och dessutom hade morgon i stallet. Stressen var maximal, hästarna fick mat, skyndade med dem ut i hagen. Somnade verkligen som en klubbad säl igår. Antar att så många dagar i rad tar ut sin rätt med arbete och extrem värme.
 
 
(bild lånad från google)
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback