Sugen på att öka tempot

Datum ~ 2013-07-13 | Tid ~ 09:30:00
Kommentarer (4) | Allmänt
När tiden är rätt och ekonomin på min sida är det något sådant jag kommer införskaffa mig.
En läromästare som är startad 1.40m men säljes pga studier och därför till reducerat pris. Denna herre är född 1997 vilket är en bra ålder gällande rutin och ribarhet. Härlig sak måste jag säga som annars inte gillar valacker!
 
Annonsen hittar du här
Kommentarer
Postat av: Wilma Larsson ♡

Fin blogg! :)♡

Svar: Tack Wilma - vad roligt att du hittat hit! Om det är något speciellt du vill läsa om är det bara meddela så ska jag försöka tillgodose ert behov och er efterfrågan.
hoppbloggen.blogg.se

2013-07-13 @ 13:55:44
URL: http://www.wilmalarson.blogg.se
Postat av: Johanna

Svar: Jo hon är ju isabellfärgad så jag tror precis som du att hon kommer bli jättefin i blått! Fin blogg du har förresten :)

Svar: Det tror jag absolut att hon kommer bli. Isabellfärgade brukar vara riktigt fina i färg - limegrön är också en färg som brukar vara snygg samt orange! Tack vad roligt att du tycker det
hoppbloggen.blogg.se

2013-07-13 @ 14:12:49
URL: http://finanora.blogg.se
Postat av: Stina

SV: Hmmm, ja kanske är bättre med en Nikon då! Har själv bara haft Sony så jag har varken erfarenhet av Nikon eller Canon. Tack för ditt tips :) Jag ska kika på Nikon kameror och se då! :)

Svar: Gör det och berätta gärna vad du bestämmer dig för ! Alltid roligt att dela tankar och åsikter med andra som fotograferar.
hoppbloggen.blogg.se

2013-07-13 @ 14:40:18
URL: http://stinabjorklund.horseworld.se
Postat av: Elizabeth

Låter ju jättebra, hoppas att du har ekonomin för en sådan häst så snart som möjligt! Kram!

Svar: Tyvärr är det nog lite långt bort. Det är dyrt och ha häst främst när man betalar allting själv. Men jag jobbar på att få en bra ekonomi så jag har råd med två hästar snart plus att jag vill gå ner i tid på jobbet så att jag hinner med allting. Men jag hoppas, hoppas i början av nästa år! Tack för uppmuntran :)
hoppbloggen.blogg.se

2013-07-13 @ 15:27:16
URL: http://fromelizabethwithlove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback