Stallstädning och tävlingsfix

Datum ~ 2013-10-08 | Tid ~ 21:11:57
Kommentarer (0) | Allmänt
Under lördagen åkte jag ut på förmiddagen för att fixa i stallet inför söndagens tävling. Vi hamnade i städartaget och rensade ut massa kvarblivet skärp från tidigare hyresgäster. Tänk att det kan vara så lätt att städa i stallet medan ens hem kan kännas så jobbgt? Det här med frivilligt och måsten gör sig påminnt i tillfällen som detta. 
 
Drog en sväng till Sollentuna för att se på ponnyhoppningen. Måste säga att det finns en hel del unga talanger som kommer att synas i stora sammanhang som medverkade på helgens tävling om intresset håller i sig. Dessutom, finns det en hel del föräldrar som bör tänka om och ungar som måste lära sig rida. Underlaget var tyvärr riktigt halt och dem valde att spärra av delar av ridhuset för att sedan ta beslutet om att ställa in sista klassen (LA) samt flytta ut storhästhoppningen. Då Skilla för två helger sedan gått så bra innomhus kändes det lite tråkigt med utetävling, men säkerhet före resultat är alla dagar i veckan prio.
 
Åkte tillbaka till stallet för att fixa det sista unför tävlingen, flätade svansen, manen och putsade det sista. Kändes faktiskt riktigt roligt inför söndagens tävling!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback