Bristande intresse

Datum ~ 2013-08-19 | Tid ~ 10:26:12
Kommentarer (2) | Allmänt
Som jag skrev tidigare så var planen att göra en lite seriösare bloggsatsning under sommaren. Min motiavtion var på topp och jag hade ett bra upplägg på hur det skulle genomföras och hur jag på bästa sätt skulle nå ut till fler läsare, och faktiskt vara en intressant blogg att följa och läsa.
 
Tyvärr la jag ner rätt mycket tid och engagemang när denna satsning startade men kände att läsarna inte mötte upp i engagemang. Därför kommer denna blogg att vara sporadisk och uppdateras när det finns tid och ork. Alltså inte regelbundet så länge det inte finns läsare i större skala som är intresserad av vår vardag.
 
Kortfattat sedan sista inlägget, vi har startat en tävling till med dåligt reslutat och skada. Behandling av skadan med naturliga läkemedel och fantastiskt gensvar. Hoppat lite, busat mycket.
 
Senaste två passen på banan var gymnastikhoppning där vi hittade en väldigt bra känsla och mycket fina språng. Ryttarmissar men fin häst! Bus i månskenet och sedan ett fantastiskt pass på banan igår på kandaret. Mitt blåbär var helt sagolik och jag längtar verkligen till vi får visa upp oss och träna ordentligt.
 
Har börjat se över tränare för hösten, anmält till två dressyrtävlingar och några hopptävlingar framöver.