Fullt ös medvetslös

Datum ~ 2013-12-15 | Tid ~ 20:22:25
Kommentarer (0) | Allmänt
Alla kära följare som faktiskt kikar in ofta trots mina dåliga uppdateringar, ni är för söta!
 
Jag tänker såhär, jag har ett par dagar att "blogga ikapp" innan jag beger mig på nordligare breddgrader över jul. Följade inlägg kommer att publiceras:
 
Resumé för 2013 - med och motgångar
Planer / Mål 2014
Strikt träningsupplägg för kommande säsong
 
Mitt riduppehåll ekar fortfarande på bloggen, det finns inte så mycket motivation eller ork att skriva här på bloggen när jag över huvud taget inte suttit i sadeln på över tre veckor. För en gång skulle ska jag följa min läkares rekomendationer och faktiskt inte sitta upp innan rekomenderad tid. Detta för att ge kroppen en möjlighet att faktiskt läka, återhämta sig och blir frisk - en gång för alla.
 
Målen för 2014 är stora, många men för en gång skull - rätt strukturerade. Jag har en god känsla om 2014, jag tror det kommer bli det bästa året någonsin!
 
2012 var ett år att kastas till backen, genomleva många, många motgångar. Realitycheck på den djupaste nivå
2013 bryt ut, bryt lös, kasta sig över stupet
2014 förhoppningsvis mitt år av framgång, resultat och lycka
 
Mycket som har hänt, dela ligger i bagaget, delar bearbetas i skrivandes stund, men jag ser ljust på kommander år - på alla askepter. Det känns för första gången på länge som att jag hittat rätt, vägen är fortfarande lång, men jag har nog hittat rätt!

Organisera och flytt närmar sig

Datum ~ 2013-12-14 | Tid ~ 02:07:25
Kommentarer (0) | Allmänt
Efter många turer fram och tillbaka så är datum för flytt bestämt till 20/12. Jag åker hem till nordligare breddgrader den 19onde vilket innebär att min bästa medryttare kommer köra Skilla till anläggningen.
 
En garderob är inhandlad, i gott skick (tills den skulle plockas ut) - nu måste den reglas upp för att hålla ihop! Så kan det gå när inte haspen är på!! Men, ordning och reda är planen att vi ska ha på det nya stället.
 
Gjorde min näst sista fodring idag i mitt nuvarande stall, både positiva och negativa känslor. Det finns mycket jag kommer sakna med det nuvarande stallet. Människorna, och känslan att vara "hemma" bitvis, kommer sknas. Däremot ett kallt och "dragit" stall, kommer jag inte sakna. OM och inte TILL blir också skönt att slippa. Däremot vill jag och hoppas jag på att behålla kontakten med dem jag lärt känna i stallet. Som fina Sara sa, även om man inte klickar i stallet alltid, så kanske man klickar privat! Mycket sant, och det finns det många jag verkligen känner så för!
 
Skilla mår bättre, hon har återhämtat sig efter hennes riktiga dipp. Fodret är inte förändrat ngt den senaste tiden, och kommer förbli på samma sätt i flytten för att inte göra mer förändringar än nödvändigt.
 
Jag ser fram emot att komma igång med träning, tävling och ridning igen snart! Saknar min fuxfia!