Tandfix och annat trix

Datum ~ 2009-11-24 | Tid ~ 23:30:00
Kommentarer (0) | Allmänt
Hästen fick nya tänder idag. Inte bokstavligt talat men veterinären var ute i stallet så jag passade på att be honom kolla tänderna och eventuellt rätta till det som såg mindre bra ut.

Supertack till mina underbara stallkompisar som hjälpte till med min häst. Skyndade bäst jag kunde efter att jag vaknat men hann tyvärr inte fram innan veterinären var kvar. Tusen tack tjejer!
Munnen såg bra ut, några mindre avvikelser som rättades till. Ganska väntat då hästen aldrig blivit raspad på sina 5år i livet. Fixat och klart så nu ska det bara vara tuta och köra förhoppningsvis.

Tog en stillsam tur idag med Johanna och Chan igen. Han var väldigt glad över sällskapet och Skilla misstyckte inte heller. Första skritturen på helt långa tyglar och helt utan krav vilket var passande för dagens ridtur. Imorgon är tanken att göra mig av med lite av hennes överskottsenergi. Planen på ridhus får skjutas på till helgen då jag varken har sällskap eller någon större motivation att rida igenom och hoppa min häst första gången på hackamore.

Imorgon ska jag prova ut ett hackamore och förhoppnignsvis kunna rida ordetnligt på det, närmsta dagarna för att senare gå tillbaka på tränsbett. Förhoppningsvis är det inga konstigheter och kommer med största sannorlikhet vara ett alternativt bett i framtiden.

Lektionerna idag gick bra. Luften i ridhuset fick mig alldelens sömnig och trött. Hoppas att eleverna tyckte lektionerna gav någonting och att övningarna fungerade. Hade önskat mer aktivitet och engagerade barn, säkerligen en återspegling på instruktören. Dem sa åtminstone att det var roligt, alltid ett plus.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback