Roligt med flitiga läsare

Datum ~ 2010-01-22 | Tid ~ 17:43:32
Kommentarer (21) | Allmänt
Alla tre gympass är avklarade! Hur orken räckte till är det nog ingen som kan sätta fingret på. Däremot måste jag erkänna att jag helst inte kliver upp imorgon, träningsvärken kommer vara enorm!

Efter våra ihärdiga pass så skynda jag mig vidar till stallet och hästen. Där smörjde jag till träns inför söndagens träning samt mockade och fixade i stallet. Stod länge och beundrade min häst som busade i hagen och visade upp sina flashiga sidor. Hon är bra vacker den där röd/oranga fuxen!

Skilla fick vila idag som igår, för att spara på krafterna inför helgen och tisdagens träning. Jag tror på att det är nyttigt att vila sina hästar regelbundet. Eftersom hon är sent tagen är det bästa sättet för långsiktiga resultat att skynda långsamt. Under vilan bygger dem muskler och mognar, utan vila blir resultaten aldrig långsiktigt bra.

När jag kom hem möttes jag av en större chock! Ni duktiga läsare har kommenterat i massor så det tog mig otroligt låg tid att besvara alla dessa komentarer. Riktigt roligt att ni är så engagerade. Fortsätter ni så blir det mer tävlingar, frågeforum och annat som dyker upp här på bloggen.

Imorgon ska vi ut och rida, börjar nog att jogga henne i skogen och avsluta på banan och jobba lite lösgörande inför söndagen. Blir ett kort pass med medel intensitet för att spara på krafterna men släppa på det värsta spänningarna.

Här kommer bilder som jag lovade!
Den ena är på tränset som matchar till min dressyrsadel som jag fullklomligt älskar modellen på! Den andra bilden är på Pegasus Hästshops shabraklänga, vem önskar sig inte så många egna schabrak?!

Kommentarer
Postat av: Jessica

sv: ja, det blir alltid så härlig stämning när man rider lag :)

Okej, så himla kul! Hoppas att det går bra :)

2010-01-22 @ 18:07:18
URL: http://jeeeessiiica.blogg.se/
Postat av: Sara

Haha jag har typ tuuusen schabrak, men alla är jättefula :pp



Sv: Jaa haha tur att Hööks finns för oss fattiga :p Va är det ngn sadel du ska ha? :)

2010-01-22 @ 18:14:38
URL: http://saravilhelmsson.blogg.se/
Postat av: Maja

Sv; Jag tror det. Min kompis hade nämligen sin praktik hos Piia och Fredrik och då hade dem en liten vilding där som hette Skilla, och som var fux med bruten bläs. Jag frågade henne och beskrev din häst, och hon sa att det måste vara hon ;)

2010-01-22 @ 18:16:56
URL: http://jagblirsnartvansinnig.blogg.se/
Postat av: Warnmark - Tävling i bloggen -bloggen för dig & din häst

Sv; Jag äter på skolan men tyvärr har vi väldigt dålig skolmat och har gått det rådet av min syster som jobbar som gyminstruktör osv att ta en proteindryck som komplettering då jag tränar när jag kommer hem och behöver ha ork till det + till ridningen :)

2010-01-22 @ 18:24:45
URL: http://warnmark.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Jessica; Precis! Jag red för både dressyrlaget och hopplaget sist.



Sara; Jag har inte så många, men fick med ganska många "oanvända" vilket är lite roligt. Men man får aldrig för många, främst när dem är supersnygga!



Ja verkligen Hööks har faktiskt mycket snyggt också, letar en Jacson eller en globus (crincle eller thurner).



Maja; Jasså? Vad är det för kompis och finns det möjlighet att få kontakt med henne? Skulle vara roligt att veta så mycket som möjligt om min stjärna. Vart hon har stått och vad hon har gjort tidigare.



Warnmark; Känner igen det där, och protein är toppen som extra tillskott. Tråkigt bara att skolan inte inser att man måste laga välsmakande och nyttig mat till eleverna. Nä precis, energin tar slut!

2010-01-22 @ 18:30:09
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Sanna

Tack så jätte mycket för tipset :)

2010-01-22 @ 18:37:55
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hehe jag har ingen aning om hur många schabrak jag har faktiskt och det köps nya mest hela tiden... har typ 5 st eller nåt som är oanvända hehe ^^

2010-01-22 @ 18:46:58
URL: http://hannaforsberg.blogspot.com/
Postat av: Elin

SV: Jag har inte stretchat och masserat honom så mycket än så kan inte riktigt säga om det ger några positiva effeker än. men han är väldigt stel och kort bak så efter tag tror jag nog att det kmr ge resultat :)

2010-01-22 @ 19:32:08
URL: http://elinpamlin.blogg.se/
Postat av: karoline

Heheh, jag med! Men jag har precis börjat med egen häst så har inte hunnit samla på mig så mkt som jag vill ha :D Men egentligen vill man ju inte bry sig även då iallafall jag hemskt gärna vill ha den där nya kingsland jackan ! hihi, men lycka till :)

sv. nä, det har vi inte eftersom jag ska provrida honom så har jag ju aldrig träffat honom innan :) Nervös inför provridningen !

2010-01-22 @ 19:33:19
URL: http://karolineb.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Sv: Tackar så mycket :) snyggt träns :D

2010-01-22 @ 19:33:32
URL: http://rrebeckagranstrm.blogg.se/
Postat av: anna

Ja det är det! mindre roligt nu på vintern bara, men det är det ju överallt!



Ja det ska jag göra kommer skriva om det i bloggen ocks¨å:)

2010-01-22 @ 19:40:17
URL: http://annasandquist.blogg.se/
Postat av: sarah

sv: tacktack :D fin blogg

2010-01-22 @ 19:57:01
URL: http://ssarahbengtsson.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Sanna; Jag hoppas det hjälper!



Hanna; Låter helt underbart! Jag har varit tvungen att bli snål när det gäller nya saker då pengarna inte rullar in. Men så fort dem göra det, är det shopping som gäller!



Elin; Streching brukar ge riktigt bra resultat! Blir roligt att se hur det går för er och så får du uppdatera när du stretchat ett tag till om resultaten.



Karoline; Se där! Jag har inte haft min storhäst så länge heller, alla ponny saker sålde jag med hästen så jag har inte allt för mycket. Endast ett träns faktiskt, vilket är ovanligt mig. Ponnyn hade 4-5stycken! Kingsland har super snygga saker, deras vita tävlingsridbyxor är dödligt snygga. Tack!



Åh, vad vet du om honom?



Rebecka; Tack! Jag älskar det verkligen! Super snyggt på min röd/oranga älskling! Blir nog ett bling blig träns nästa.



Anna; Precis, hur trivs du på anläggningen, vad är det för något du läser / studerar? Ska hålla ögonen öppna och följa er lite!



Sarah; Roligt att du gillar min blogg, försöker att uppdatera ofta om vad som händer i min vardag. Inte allt för många Norrlandsryttare som håller i större bloggar, skulle vara roligt att vara en av dem!

2010-01-22 @ 20:12:33
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: loisa

sv: ja precis!



haha det förstår jag, det sitter i längre;)

2010-01-22 @ 20:18:17
URL: http://sorino.blogg.se/
Postat av: Frida

SV: Haha ja den är inte stor den inte ;)

2010-01-22 @ 20:31:41
URL: http://fridaelmlundare.blogg.se/
Postat av: Camilla

är stallägaren bortrest så har man inte mycket till val, hästarna ska ju motioneras! :)

2010-01-22 @ 20:37:03
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: IA

SV: Hehe, ja det har jag allt.. 5 hästar tar sin lilla tid :)



Alla kan ju inte tycka samma.. på tävling matchar jag skydden med schabrak, tex. ljus schabrak med vita skydd, brunt med brunt osv.

Har nog aldrig hört någon som matchar skydden med färg på sadel och träns, det kanske är vanligare än jag tror ;)

2010-01-22 @ 20:47:12
URL: http://missia.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Loisa; Ja verkligen!



Frida; Nej det måste vara en liten älva som ska sitta i den !



Camilla; Hur många hästar har du själv?

2010-01-22 @ 20:50:06
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

IA; du har så rätt så!



5hästar måste ta hela dagarna när man har annat att göra, hur hinner du då?!



Nej verkligen inte, tur vi tycker olika. Jag tycker att skydden hör till resterande utrustning så därför väljer jag att matcha med sadel och träns. Schabrak matchar jag med lindor eller luva!

2010-01-22 @ 20:52:23
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Frida

SV: Det värmer att du tycker om mitt resonemang, såna kommentarer är aldrig fel! :)

Tror att den hästen kan lära mig mycket eftersom han är så olik mina :)



Hihi ja jag tror också att bebisen vill ha skydden men vi får vänta lite och sen, för tillfället slår han inte i där bak så väntar nog lite till med att köpa dem i så fall ;)

Jag trivs jättebra med mina! De sitter kanon och har 1 gång under snart 2 års tid varit med om att det glidit lite, annars sitter de som gjutna på hästen :) Veredus-skydden är verkligen värda att köpas! :D

2010-01-22 @ 21:52:34
URL: http://fridaelmlundare.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Absolut, klokt resonerat! Ja precis, och eftersom att han är så välutbildad så får man ofta göra fel, för att senare lära sig rätt. Perfekt att rida en sådan på skolan, får ni någon hjälp när ni rider? (instruktör)



Ja, den är ju bara liten plutt än så! Hur långt har ni kommit i ridningen? Ja men det låter bra, spara lite pengar! Jag tror att jag kommer köpa ett par veredus skydd när jag har lite pengar över, just nu är det knapert på den biten och tävlingsäsongen har inte börjat här uppe. Det är så skydd ska sitta! Till min ponny hade jag Catago skydd och dem älskar jag fullkomligt! Inte alls speciellt dyra, men bra kvalité och dem har aldrig flyttat på sig!

2010-01-22 @ 22:07:30
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback