Underbara känsla

Datum ~ 2010-03-10 | Tid ~ 01:28:15
Kommentarer (1) | Allmänt
Flera timmar senare måste jag nog påstå att kvällens teorilektioner blev väldigt, väldigt lyckade!
Första gruppen fick en rundtur i stallet och kolla på hästarnas färger. Lite tecken och annat roligt fick dem att börja fundera mycket. Många nya ord, saker att komma ihåg som vi ska kolla vid nästa teoritillfälle hur mycket dem minns.

Andra gruppen hade ryktrally tävling där den duktigaste och renaste hästens elev fick ett pris. Vinnaren blev Lisa som hade gjort Rimi ren och fin samt flätat både man och svans. Grattis!

Tredje gruppen hade persedelvård där dem fick möjligheten att smörja sadel och träns, för dem som var lite snabbare. Därefter fick dem det svåra testet att sätta ihop ett sönderplockat träns. Många hade problem med detta, men utmaningar föder ambitösa och kunniga ryttare. Även här var det i tävlingssyfte och vinnaren blev Maria som till slut fick ihop sitt träns korrekt före de andra. Grattis, Grattis! Alla andra kämpade på väl och till nästa gång tror jag att det blir lättare att utföra.

Fjärde gruppen fick med inlånad elev tolka ute i den nyfallade snön. Minsta ponnyn och största storhästen fick visa sina tekniker på utebanan. Trickskidor, longerlinor och glada hästar fyllde sista lektionen med skratt, pip och några fina vurpor!

Avslutade kvällen på topp med hoppträning för Hanna tillsammans med Johanna och Chan. Efter allt slit och många tårar fick jag verkligen visa vad jag går för. Känslan på träningen var på topp, resultaten väldigt bra och OJ vad roligt allting blev igen. Nya krafter och nu är det verkligen full fart framåt!

Tack Ann för hjälpen i helgen, det satte sina spår i hoppningen också. Tack Hanna för coachingen de motiga veckorna, akta dig för här kommer världsmästaren!

Nu blir det sömn, uppdaterar med övniningen under morgondagen. Blir ett joggingpass för Skilla. Förhoppningsvis lite hästshopping och sen blir det dressyträning att för Ines och Melody!
Kommentarer
Postat av: Lamia

Kan du inte filma på någon träning? :D

2010-03-10 @ 11:20:28
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback