Frustration

Datum ~ 2010-05-25 | Tid ~ 22:57:26
Kommentarer (1) | Allmänt
Dagen har varit full av frustration. Utan större anledning, vädret gjorde inte saken bättre. Åkte till stallet innan jobbet och gjorde stallsysslorna. Ingen ridning igår, blev ingen promenad när det regnade konstant.

Imorgon blir det en sväng i skogen, lite intervallträning lagomt inför torsdagens hoppträning. Känns skönt att få rida ordentligt  utan några större krav, hoppas att humöret är på plats imorgon igen. Lektionerna gick bra, teori på schemat pratade mycket med eleverna och hoppas att det gav någonting. Känns lite jobbigt med sommaruppehåll, mina tjejer är rutin och en bra stund i vardagen.

Hopptävlingen i helgen ser tveksam ut. Insåg en dubbelbokning som jag inte vill boka om och får det inte att gå ihop med båda. Prioriteringar som kanske måste göras och då ryker tävlingen. I dagsläget är jag inte ens motiverad att tävla, och då är det lika bra att låta bli. Får se om det går lösa men alternativet är en pay and jump nästa helg istället. Blir nog så, har inte avanmält än bara. Återstår att se hur allting utvecklas.
Kommentarer
Postat av: Lovisa Almqvist

Sv; Tack så jätte mycket :D!

Fin blogg!

2010-05-26 @ 23:37:44
URL: http://ponnyryttaren.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback