Glad över framstegen

Datum ~ 2010-05-27 | Tid ~ 00:04:42
Kommentarer (0) | Allmänt
Dagens planer att rida ut och jobba henne i alla gångarter blev tidigt på morgonen utbytta till tanken på att hoppträna under kvällen. Åkte till gymmet och tränade tillsammans med en nära vän och gjorde någon nytta. Därefter blev det stallet och gjorde klar alla stallsysslor i väntan på svar angående träningen. I sista stund fick jag svar och träningen planerades.

Kvällen var redan planerad så det krävdes lite justeringar för att få allting att gå ihop. Körde ner Skilla till anläggningen innan mitt planerade jobbmöte och hade den underbara turen att Rebecka (Chaplin) kunde göra i ordning henne, och rida fram inför träningen. Mötet drog ut på tiden så jag kom igång väldigt sent, men fick hoppa fram lite och hoppa när det andra var klar. Fick ingen större utmaning utan en enkel bana utan svårigheter som jag skulle styra runt. Träningen gick OK, red inte speciellt bra, men det var ändå helt ok. Fick berömm för framstegen som vi gjort tillsammans så nu är det styrketräning från ryttarsidan som ska förbättra allting.

Fick några OK språng, hon var ganska laddad och lite mycket uppåt (vilade igår) men skötte sig helt klart OK. Nervositeten inför träningen var rätt hög men laddade ur allt eftersom, rolig att visa upp skillnaden från provträningen till nu. (Tränaren var Buster Odlander).
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback