Lösgörandearbete på nya bettet

Datum ~ 2011-04-07 | Tid ~ 00:16:07
Kommentarer (0) | Allmänt

Red ut på eftermiddagen i det otroligt fina vädret. Äntligen börjar det kännas att våren är på väg (+12grader). Bestämde mig för att lossa inför morgondagens dressyrträning, red barbacka och provade det nya bettet som jag lånat från Sara Edvardsson.

 

Skilla var väldigt trevlig och hittade en otroligt bra överlinje och var väldigt rund i formen. Jobbade endast i skritt men lögörande. Tempoväxlingar och sidförande rörelser som öppna och skänkelvikning.

 

Imorgon blir det dressyrträning för Erica dagtid då Mia ej kommer befinnas sig på anläggningen alls. (Teoriveckan pågår och vanliga lektioner utgår).

 

Kändes skönt att få rida lite dressyr ändå, så att träningen inte blir helt fallande denna vecka. Kommer rida på det tredelade vanliga bettet imorgon på dressyrträningen. (Det andra är ej godkänt att tävla dressyr på).

 

Har även anmält mig till seriedressyrens andra omgång som blir under söndagen. Hur tiden ska räcka till är fortfarande ett stort frågetecken. Motivationen är inte på topp pga hur tävlingen skötts, men vi gör vad vi kan på plats. Hoppas på en förbättring från föregående omgång trots att det är nya program denna gång.

 

Omgång ett reds LC:1 och LB:1, denna omgång kommer vi rida LC:2 och LB:0. Kanske börjar bli dags att plugga program? Ska försöka hitta tid till det också, tid är en brist i min vardag för tillfället!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback