Snabba beslut

Datum ~ 2011-07-08 | Tid ~ 07:56:00
Kommentarer (0) | Allmänt

Vaknade i tid för att plocka upp Hanna 09.30. Med några missöden då husvagnsnyckeln var bortsprungen blev det lite bråttom men detta löste sig trots lite motgång på morgonkvisten.

 

Från Sturup körde vi raka spåret till Falsterbo för att rigga för kommande dagar. Tretorn finalen, bitar av 7års final och lite dressyr hann vi få med på schemat tillsammans med shopping och mässa. Försökte hålla igen på inköpen då det endast var första dagen. 2 Gersemin piké tröjor lyckades jag få med mig samt en tävlingströja.

 

Det som känns aktuellt att köpa under mässan är.

Matchande lindor + schabrak

Skärp

Bett

Ridbyxor

Sockar

Väst

Schabrak + luva (ev)

 

Detta är dem köpen som är planerade, fler kan tillkomma och några faller eventuellt bort. Uppdaterar och lovar att publicera när vi avslutat resan.

 

Johanna fick ett samtal under Falsterbovistelsen att valacken f.2000 har ytterligare en spekulant och det gäller för henne att fatta ett beslut. Johanna bokade därför in en andra provridning för att bilda sig en bättre uppfattning om hästen - vilken potential den bisitter och utvecklingsmöjligheterna.

 

Efter en snabb middag på vägen var vi på väg och Johanna red ut på valacken och avslutade på banan. Efter genomförd provirdning bad tränaren / försäljaren att Johanna skulle lämna ett besked innan morgondagen (lunch) för att eventuellt avboka kommande provridningar.

 

På väg tillbaka till Trelleborg får hon ett samtal som säger att hon måte bestämma sig innan 09.00. Så nu återstår ett tufft beslut som kommer förändra mycket oavsett utfallet. Återstår att se hur Johanna väljer, återkommer med detta samt fler inköp och äventyr!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback