Dressyrjobb

Datum ~ 2012-05-03 | Tid ~ 14:50:06
Kommentarer (1) | Allmänt

Onsdag: Åkte ut till Åsen kring lunch för att jobba Skilla en sista sväng på banan inför helgens tävlingar. Red fram längst vägen, lång framskritt för att sedan börja jobba i en låg form och fokus på att hitta ett sug i bettet. Valde att rida på det raka bettet då Skilla vågar ta bättre stöd på detta och varit tom i handen senaste tiden. Hittade en bra känsla i handen och rätt jämn bjudning inte hundra nöjd men helt okej. Jobbade med rakriktningen samt ställning och böjning för att få med hela kroppen och få en bra helhetskänsla. Senaste dagarna har Skilla varit frippig men inte riktigt klivit på i galoppen, jobbade med mycket tempoväxlingar och faktiskt våga rida i övergångarna. Lossade fint mot slutet och fick rena byten, trevlig galopp och rakriktning.

 

Torsdag: Rebecca red till Ansmark och tillbaka, lät henne rulla på och bara tänka frammåt - perfekt inför tävlingen då markjobbet sattets under gårdagen. Mamma har smörjt min utrustning så packningen imorgon ska flyta på lite lättare och förhoppningsvis tar vi oss iväg i bra tid.

 


Kommentarer
Postat av: Sabina Borenius- ronda.blogg.se- Häst & Träningsblogg

Sv: Jag har ett par från Veredus men dom vill jag bara använda när jag tränar och tävlar eftersom dom kostar en hel del :P Många har nämnt Catago så ska nog ta och prova på dom! ;)

2012-05-03 @ 21:00:28
URL: http://ronda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback