Ändringar i planeringen

Datum ~ 2013-07-13 | Tid ~ 15:01:47
Kommentarer (0) | Allmänt
Kluven kring min tidigare planering då den inte alls är anpassad till mitt schema på jobbet. Jag har jobbat konstant sedan lördag förra veckan. Även om passen har varit korta (de flesta) så stör det rytm och planering att både jobba dag, och ibland jobba natt. Början av veckan stördes dessutom av dåligt väder och en lös sko. Tro mig jag är inte en sådan som brukar stoppas av lite regn. Men med alla mina regnkläder kvar i Umeå är jag inte så kaxig längre.
 
Måndag: vila
Tisdag: uteritt framåtbjudning
Onsdag: vila
Torsdag: intervaller
Fredag: dressyr halter och ryggningar
Lördag: frihetsdressyr paddock
Söndag: hoppning bana
 
Börjar nästa vecka med tre lediga dagar och tänkte då passa på att rida de dagar jag faktiskt har obegränsat med tid. (Förutom lite extrajobb som ska göras, pappa som hälsar på och lite fix) är jag faktiskt ledig. Det skulle alltså innebära att hon går 5dagar i rad utan vila men har en lugn vecka i bagaget. Just nu känns det mest logiskt och som att vi skulle få ut så mycket som möjligt av passen och slippa en massa onödiga diskussioner.
 
Det som tar emot är att jag inte fick med mig systemkameran imorse vilket innebär att jag inte kan fota idag när jag faktiskt ska stå på backen. Får kompensera det med att fotografera på måndag men inga bilder från paddocken. Alternativ nummer två är att rida ut idag och ta en av mina lediga dagar till att fotografera Skilla i paddocken förslagsvis tisdag eller onsdag. Hm, tåls att funderas på.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback