Träningsklipp med Malin Baryard

Datum ~ 2013-07-11 | Tid ~ 19:39:00
Kommentarer (1) | Träningsvideo
Kommer publicera en serie klipp med Malin Baryard som instruktör där hon visar hur hon lägger upp träningen och utbildningen för sina hästar. Malin är en känd profil inom svensk ridsport och har hängt med i eliten under flertalet år. Hennes stjärnskott Butterfly Flip var en av mina absoluta favorithästar under min uppväxt och Malin har alltid varit en förebild. Hon räknas oftast bort i större sammanhang i media och liknande mitt antagande kring detta är inte bristande kunskap utan snarare hästarna hon visar.
 
Malins häst Baltimore är en fröjd för ögat och enligt mig en av sveriges snyggaste hästar. Det finns många men oj så maskulin och välbyggd denna herre är.
 
 
 
Jag har valt att publicera Malins träningsklipp för att hon är en stor inspiration i mitt liv och dessutom - hennes ryttarkänsla är magnifik. Hon placerar aldrig en häst fel! Kommande dagar kommer jag publicera tre klipp med Malin. Hoppas att dessa ger er lite tips och tricks på hur ett bra träningspass ska läggas upp och genomföras.
 
 Här kommer första klippet med tips på hur man tränar och lär hästen att byta galopp. Del 1.
Kommentarer
Postat av: Hannah

Vilka bra och smarta videor! Dessutom mitt i prick på oss, vi börjar bytes jobbet på måndag... :)

Svar: Tycker dem är super bra faktiskt! Malin är väldigt pedagogisk och tydlig men hur man ska tänka och genomföra övningen. Nästa avsnitt tänkte jag publicera under morgondagen. Lycka till!
hoppbloggen.blogg.se

2013-07-13 @ 15:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback