Uppdatering på hästfronten.

Datum ~ 2009-08-09 | Tid ~ 11:44:42
Kommentarer (2) | Allmänt

Ägaren till 6åringen, efter As The Thurin som ni sett på bild har kontaktat mig igen.
Det är flera intressenter på hästen och dem väljer att låta dessa provrida innan min provridning eventuellt bokas in.
Detta är för mig väldigt konstigt, då jag hade "förtur" men något måste fått dem på andra tankar. Jag misstänker att ägaren har separationsångest och vill ha hästen så nära som möjligt.. Därför avvaktar jag, ser mig om efter andra hästar då denna försäljare verkar ha för mycket; om och men innan det blir av en affär.

Äntligen har jag fått tag i ägaren till valacken f.00. Hästen verkar vara riktigt trevlig med kapacitet och bra temperament. Ägaren väljer att sälja då kemin inte stämmer, hästen är för lyhörd för hennes ridstil och dem kommer i mellanläge och missförstår varandra. Som hon beskriver har hon ont av att sälja, men inser att det inte fungerar.. Hästen är tävlad 100-110 men redo för 120 i dagsläget. Då hästen tävlar hela helgen skulle vi höras till veckan, en film skulle komma upp i dagarna tisdag-onsdag. Jag funderade länge under gårdagen och insåg att jag nog inte vågar vänta på filmen. Tänk om någon köper osedd!! Så jag kontaktade ägaren och vi ska boka in en dag och en tid för provridning - spännanade!

Hästen är otroligt snygg, jag kan knappt bärga mig och längtar otroligt efter att se om detta kan vara en häst för mig. En bra sida med ett vackert huvud och snygg typ. För er som känner mig sedan tidigare vet nog alla att jag föredrar ston. Men man ska aldrig vara sämre än att man kan ändra sig, hästar är olika, och kemin stämmer olika - håller er uppdaterade så fort någonting mer är bestämt angående hästen eller erfarenheten av valacken.

Finns det intresse av en bild?..

Berätta gärna om egna erfarenheter av ston och valackar. Om någon hanterat eller jobbat med en hingst, skillnad likheter och egenheter som hästen haft..

Kommentarer
Postat av: emma

sv; gud vad skönat att de finns lite fler hästbliggar nu =)

2009-08-09 @ 16:43:41
URL: http://emmaabeata.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Vad roligt att det är uppskattat! Hoppas du blir en trogen läsare, fråga gärna och ge synpunkter på vad som skulle förbättras, specialiserade inlägg eller öppningen till en diskussion!

2009-08-09 @ 16:55:25
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback