Världsbäst

Datum ~ 2009-12-13 | Tid ~ 23:59:54
Kommentarer (2) | Allmänt
Dagen har varit fullspäckad!
Som ni läste i schemat från gårdagen så hade jag mitt att göra under dagen. Tidigt till stallet och fixa med hästen inför hoppningen på SURF. Idag var första gången av några kommande som Hanna hoppade Skilla. Med goda resultat och framstegen var stora från början till slut. Min lilla skrutt må vara grön, men hopp kan hon och vilja har hon. Tur att Hanna var snabb, duktig på att parera och agera vägvisare så redda allting ut sig till bästa tänkbara.

Har fått tips och tricks inför kommande ridhusbesök för att bygga upp och avdramatisera bommar, hinder och hoppning mera så att det blir vardagligt och enkelt. Även tömkörning kommer att planeras in på schemat för att fortsätta bygga muskler och jobba med förtroendet för yttertygeln.

Spännanade och roligt att se sin häst i rörelse och hur hon löser det olika problemet. Många tankekställare och "aha" upplevelser bjöd passet på. Därefter blev det duscha av henne och därefter åka hemmåt. Transporteringen skötte hon klockrent och visade upp sig från sin bästa sida.

Det finns mycket att jobba på, men mycket som kan bli väldigt bra.

Julshow, förberedelser och annat gick resterande dag åt till. Toppen-hanna fixade och trixade i stallet (++stjärnor i himlen) och kanske ett och annat tack. Bäst i världen är hon, med marginal! Supertack!
Kommentarer
Postat av: Evelina

Ingen film :D ?

2009-12-14 @ 00:47:48
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Tyvärr ingen film då jag var engagerad i bygga hinder samt på spänn när någon annan red min stjärna! Vår videokamera saknar anslutning till internet eller dator, vi jobbar på det hela!

2009-12-14 @ 19:40:36
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback