Förtroendeingivande

Datum ~ 2009-11-16 | Tid ~ 00:05:01
Kommentarer (6) | Allmänt
Kom precis hem från akuten och en lång dag i stallet. Nä nu ljög jag faktiskt, men många timmar i stallet åtminstone.
Akuten gick bra, läkaren var väldigt kunnig och tog sig tid även fast han inte trodde det var någon större fara. Han klämde, frågade och tittade med sin "läkarblick" på de utsatta området.

Domen löd ; Stressrelaterat, utlösningspunkt krocken. Att jag förmodligen varit på helspänn och stressad under den senaste tiden (vilket stämmer väldigt bra?!) och att krocken utlöste en ny spänning, som fortfarande sitter kvar. Jaja, vi diskuterade fram och tillbaka, träning rehabilitering och återuppbyggnad. Med rätt träning, en hjälpande sjukgymnast ska jag vara frisk och fräsh om 18månader. TOPPEN, eller ja det blir nog bra med sin tid.

Lektionerna gick bra idag. Lite krångel med hästarna men med bra arbetskamrater löser man det mesta!
Hoppning på schemat, markarbete och avslutande banhoppning på den lilla halvan i ridhuset vi faktiskt hade. Eleverna skötte sig riktigt bra och ponnysarna + inlånade storhästar lika så. En brunstig ponny och en och annan "surkärring" fick extra mycket spotlight idag men vad är en dag utan motgångar? Avslutningsvis gick det riktigt bra. Sista gruppen skötte sig bra, mot rädslor och annat gick det lysande.

Fick en komentar av en förälder efter lektionen. "Mitt barn litar så mycket på dig, du är förtroendeingivande och lugn. " Man tackar man tackar ! Alltid roligt att bli uppskattad för ens insats.

Eftersom att jag ska dras med mina problem i nacke och rygg 18månader frammåt blir det att rida imorgon. Hoppas inte bebisen är allt för taggad och sköter sig. Vi avslutade ju faktiskt snyggt innan vilan på 4dagar drog in.
Nu håller vi tummarna för bra underlag och en toppen vecka med träning!
Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch! Låter inte kul alls med ryggproblem, krya på dig! Såg bilderna på dig och Skilla, jättefina! Hon ser ut att ha blivit lite mörkare, vinterskruden på:) Kul att ni verkar trivas fint ihop! Kramar, Sara

2009-11-16 @ 16:12:54
Postat av: Carro

http://www.blocket.se/vasterbotten/Julfynd_24703407.htm?ca=2&w=1



Kolla här, pullartränset i guld finns med :) har fler bilder om du vill se :D

2009-11-16 @ 20:17:27
Postat av: Hoppbloggen

Tack Carro, men storlek FULL är för stort!

2009-11-16 @ 21:47:34
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Nej inge vidare med ryggproblem. Men det var bättre idag och fick inga större ordnationer från läkaren. Ja hon blir mörkare och hårigare för varje dag, snart dags för klippning! Har hon sett en klippmaskin förut?

2009-11-16 @ 21:56:47
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej, hon har aldrig blivit klippt förut.. Lycka till ;)

2009-11-17 @ 01:25:21
Postat av: Hoppbloggen

Då får vi hoppas att det går bra när dagen kommer!

2009-11-17 @ 22:30:59
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback