Höstmörkret tar min motivation

Datum ~ 2009-11-28 | Tid ~ 00:29:23
Kommentarer (2) | Allmänt
Min dag har varit precis som dagens väder. Mörkt tråkigt och långsamt, ingen soluppgång, ingen riktigt solnedgång. Bara lång och mörk.

Var tvungen att jobba bort lite från e-utbildningarna som ska göras via jobbet annars blev det mest hästletande och slappande. Fick svar angående den lovande ponnyn som stod söderut. Ägaren kan fortfarande inte tänka sig att sälja osett. Hon är tvungen att träffa människan för att tänka sig själa. Vilket känns väldigt tråkigt och lite småsynt. Vi tänker alla olika, men vågar man köpa osett borde det inte vara någon större risk med att sälja osett. Hoppas hon ändrar sig och inser att hon inte kan ha för höga krav. Hästen har trotsallt varit till salu en längre tid. Tillsvidare är allt söderut endast möjligt att köpa osett då kostnaderna för provridningar, resor transporter och liknande minskar utbudet för hästar att titta på. Budgeten är kort, men förhoppningsvis möjlig.

Två inbokade provridningar som jag tidigare nämnt. Systern till den tilltänkta "nya-hästägaren" ringde även på en tredje som står längst vägen. Dem skulle höras vidare imorgon och förhoppningsvis finns den fortfarande kvar så provridningen kan bokas in. Den sistnämnda hästen ligger lite över tilltänkt prisklass men ryttaren lär älska den. En mycket trevlig och kapabel häst i mina ögon som hon skulle ha otroligt mycket roligt med. Både som läromästare och som tävlingskompis i de högre klasserna.

Hade kväll i stallet idag. Plockade in massa tokiga hästar, matade och snyggade till stallet innan det var dags att röra sig hemåt. Hästen fick vila idag, tråkigt nog. Det mörka trista vädret fick latheten att träda fram. Två vilodagar per vecka har jag lovat henne. I dagsläget var det hackamore som gällde och det kändes tyvärr inte allt för lockande. Imorgon blir det uteritt och tränsbett då det är flera dagar sedan raspningen, och förmodligen lungt sedan tidigare. Kan aldrig vara för försiktig när det gäller ens bästa!

Försöker planera in en uteritt både imorgon och söndag om mina planer går genomföra har jag sällskap på söndag. Båda dagarna blirr det något tidigare mornar i stallet då resterande dag spenderas med att dra in pengar. Inte allt för roligt, men ett nödvändigt ont för att hålla hästen med mat och utrustning.

Mina lektioner för söndagen som jag ivrigt sökt vikarie till gick i stöpet. Ska försöka hitta motivationen att planera dessa antingen imorgon eller under söndagen. Svårt då tankarna ligger någon helt annanstans (1år med älsklingen). Hade en stjärna som erbjöd sig att ta det två sista lektionerna då hon har förhinder innan. Tusen tack, överväger fortfarande, känns dock lite "hugget som stucket". Tåls att funderar på!

Någon med tips hur man tar sig ut trots det äckliga mörka vädret ensam på kvällen?
Kommentarer
Postat av: Evelina

Det är bara att bita ihop och he sig ut, tiden går fort och snart är det sommar igen ;P



Haha näe nu var jag nog lite väl optimistisk... Men ja det känns nog rätt tungt och trist för alla skulle jag tro :S

2009-11-28 @ 01:09:11
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Jag ska försöka! Imorgon och söndag är ett måste!

Hoppas kunna komma igång med träningar och rida i ridhus lite oftare så brukar det vardagliga kännas lättare ! Bra med optimism!!

2009-11-28 @ 02:02:17
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback