NY ponny

Datum ~ 2009-10-22 | Tid ~ 01:36:30
Kommentarer (2) | Allmänt
Första träningen för mina tjejer idag och den NYA ponnyn.
Dessa tjejer har tränat för mig regelbundet sedan dem köpte sin första ponny som dem delade på till en början. Tiden har gått fort och lillasyster fick en ny ponny i våras, som dem sålde för knappt en månad sen då den var lite för knepig. Träningarna flöt på bra, men hemma och vardagsridningen fungerade verkligen inte alls. Samt att träningarna bestod störstadels av att blåhålla en något pigg och stark häst. Beslutet togs att sälja ponny och hitta något lämpligare att lära sig på, utvecklas och så småningom tävla på.

Mamman till barnen har letat ponny ordentligt, varit i kontakt med många och provridning några. Tyvärr med mycket motgång och fantasipriser för de b-ponnysar som legat ute. Jag lämnades som referens på en intressant b-ponny för att gräva djupare och samtidigt gå i god att barnet rider på ett snällt och mjukt sätt. Den ponnyn var av betyg MEDEL. Sökandet gick vidare, mamman började ge upp och PLÖTSLIGT dök han upp. Humana priser, en riktigt läromästare med alla hemma. Nästan för bra för att vara sant. Veterinärbesiktning U.A därefter en perfekt provridning. Så från en vecka tillbaka, har han flyttat hem till denna familj. (Även denna häst jag stylade om)

Första träningen idag, VILKEN ponny. Blev ridsugen och ser en ljus framtid. Otroligt spännande att se vad som blir av detta framtidsekipage. Storasyster var inte sämre och fick prova på lite akrobatik idag då ponnyn hade egna åsikter. Mycket duktig även om modet sviktar ibland. Toppen tjejer med otroligt fina hästar och lovande ryttare!

Är det av intresse att publicera övningen dem red?
Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja klart det är av intresse

2009-10-22 @ 08:59:25
Postat av: emmsipems

det är alltid av intresse att se övningar ffs!

2009-10-22 @ 10:22:53
URL: http://livetmedella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback