Transport bekräftad

Datum ~ 2009-10-16 | Tid ~ 13:46:25
Kommentarer (3) | Allmänt

Min bokning är bekräftad och Grens hämtar upp min häst och lämnar den på avsedd plats onsdag v.43 enligt överrenskommelse. Skönt att det fanns plats och att jag inte behöver dö av nervositet allt för länge. För er som inte vet vilka underbart fina transporter och omtanken Grens ger sina hästar under transportering läs gärna på deras hemsida. www.grens.se Hästen har tillgång till mat och vatten under transporten. Bra ventilation och värme/kyla för hästarna samt att stopp är inbokade under färden för bästa komfort. För att hålla bra koll på hästarna om olyckan skulle vara framme är transporterna utrustade med övervakningskamera som ser till att de sköter sig under färden.

 

Någon exakt tid när hästen ska anlända har jag ej fått. Dem brukar höra av sig när transporten börjar rulla, och sen hålla god kontakt allt eftersom resan fortgår. Planen är att jag fixar och donar i stallet så jag är på plats när allting sker, oavsett tid.

- Evelina -

Kommentarer
Postat av: emmy

fast du kommer väl ihåg hur ella såg ut efter hon åkt med grens.... inte säkert att dom hade något att göra med det men visst blir man skeptisk.

2009-10-16 @ 18:35:36
URL: http://em1ly.blogg.se/
Postat av: Marre

Jo han är ruggigt "klar" för att vara så ung, köpte honom som 2åring och veterinären som besiktade vägrade tro på hans ålder tills hon kikade tänderna :P Sen är han väldigt klar i huvudet också så man måste påminna sig själv varje dag om att han FAKTISKT bara är 3 år.



Jag håller med dig, det känns väldigt fjantigt, eftersom jag köpte en valack så rörde det mig verkligen inte i ryggen att pappan inte var godkänd.



Grattis till hästköpet förresten, ska bli riktigt spännande att se donnan :D

2009-10-16 @ 20:11:24
URL: http://prima.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Emmy: Ja det gör jag! Men ärligt tror jag inte det hade ngt med transportens utseende eller tillgång på mat. Utan snarare känslan av otrygghet och ovisshet att stå på en lastbil (förmodligen första gången i hennes liv) med helt främmande människor och hästar ;P Det hade skrämt mig iaf!!



Ja det var det jag tyckte. Han ser snarare ut som en 5åring i kroppen! Skönt det, men som du säger man måste påminna sig om att han inte är äldre så man inte tar honom för hårt.



Jamen precis, vill jag sälja till avel säljer jag bara till Tyskland, eller vem vet. Hingsten kanske godkänns i Sverige tills dess ?



Tack! Hihi, måste säga att jag är väldigt spänd!



2009-10-16 @ 22:06:40
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback