Uppdatering på hästfronten

Datum ~ 2009-09-20 | Tid ~ 05:39:16
Kommentarer (0) | Allmänt
Uppdatering från Costa Rica

Äntligen börjar det se lite ljusare ut angående potentiala hästannonser!
Läste igenom lite annonser nu, knappt om tid som jag har och hittade 3 potentiala unghästar som skulle kunna bli bra köp. Den första är en valack född 2006 med god stam för dressyr och hoppning. Kanske en typiska valack och då ej av intresse, men har kontaktat ägaren och inväntar film för att avgöra saken lite närmare. Många frågetecken kring denna som: pris, utbildningsnivå och liknanade. - Men eventuellt en stjärna.

Häst nummer två är väl den mest lämpliga för mina tävlingsambitioner. En valack f.2002 och därav mer utbildad, saknar dock tävlingsresultat eller möjlighet att resultat söka denna häst, inväntar svar kring dessa frågor. Tyvärr begär denna ägare telefonsamtal vilket i mitt fall, är en omöjlighet. Får hoppas att hon har överseende och kollar sin mejl. Denna finns det film på och den visar goda gångarter, OK teknik och en snygg sida. Svart och riktigt elegant!

Häst nummer två är ett sto född 2006. Ston är att föredra av tidigare erfarenheter, men D visade ju att valackar har mycket att ge också så därför är jag öppen för förslag. Denna fanns varken bild eller film, men förhoppningsvis är det inga större problem att fixa. En stam för bra prestationer och förhoppningsvis någon att räkna med i framtiden. Hoppar med stort scoop och enligt ägaren, positiv och villig till arbete.

Har kontaktat alla dessa ägare och förväntar mig svar imorgon. Uppdaterar fortast möjligt med bilder, filmer och liknanade så fort jag har lite mer kött på benen. Detta känns spännanade och jag hoppas på att någon av dessa leder till ett köp!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback