Tacksam över allt stöd

Datum ~ 2010-08-06 | Tid ~ 22:47:41
Kommentarer (7) | Hoppning
Började dagen tidigt med att packa inför dagens tävling på Umeå RF. All utrustning skulle vara i toppskick och allt skulle vara på plats för att själen skulle få ro och fokus skulle uppfylla mina tankar. När allt var på plats hämtade jag in min stjärna och började att knoppa. Att tillägga är att detta var mitt första försök till knoppning, och ni får avgöra själv, men jag är nöjd med resultatet!

Fick med mig två hästskötare till tävlingen för att sedan möta upp med min "personliga coach" Emelie. Isabell och Maja som agerade hästskötare hade huvudansvaret för Skilla och att alla saker fanns på plats och att hon var klar i tid. Självklart fanns jag närvarande men övervakade mest och kunde koncentrera mig på mitt istället för att vara helt fokuserad på Skilla.

När det väl var dags att rida fram hade jag nerverna under kontroll och Skilla var fokuserad och väldigt lydig. Hon samlade sig lätt och var väldigt trevlig. På framhoppningen satt jag som i en dröm, hon backade av, lyssnade framåt och väntade kvar varje gång jag bad. En otroligt trevlig framhoppning med många härliga språng som gjorde mig helt säker och väldigt fokuserad på en trevlig runda.

Väl på banan kändes allt lätt och Skilla var 110% fokuserad och vi var för första gången någonsin rätt synkroniserade. Bra språng och ett trevligt flyt emellan hindren, endast ett missförstånd på hela banan. En nollrunda och en otroligt bra känsla gick jag ut med ett leende på läpparna.

Denna känsla var obeskrivlig och jag är otroligt motiverad att fortsätta på detta spår och vidare mot fler utmaningar. Att ha världens finaste häst är något jag aldrig kommer glömma eller försumma.

Tacksam över att mina båda föräldrar fanns på plats, två bra hästskötare och Emelie som stöd under dagen.
Kommentarer
Postat av: Evelina

Vad kul för dig :D Önskar att jag kunnat vara med själv, mën men

2010-08-06 @ 23:33:45
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Evelina; Jag svävar verkligen på moln!!

- Hur kommer det sig att ni inte kunde vara med?

2010-08-07 @ 00:18:13
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vad hörligt :D

Han har känts lite konstig osv. så när en veterinär lix skulle komma ut och kolla tänderna så böjde vi igenom honom, så han blev behandlad i ett framknä , han är dock bra nu efter bara 3 veckor efter behandling och promenader, och under igång sättning nu igen så det är skönt :D



Satsar på att starta 11 september på skellefteå ridklubb, vill inte sätt igång honom för fort och stressa.. Visst ska du dit :D ?

2010-08-07 @ 16:16:38
URL: http://evi0627.blogg.se/
Postat av: stina

ååh va roligt! grattis! :D

2010-08-08 @ 00:08:49
Postat av: Mikaela

Hon var jättefin! Förresten,fotade du nånting? :)

2010-08-08 @ 20:09:21
URL: http://bugzilady.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Evelina; Skönt att ni han behandla och åtgärda problemet innan det gått vidare till något mer allvarligt än en inflammation eller liknande. Lycka till med igångsättningen!



Vi har hemmatävlingar den 4de, återstår att se vilken jag åker på, tyvärr är klasserna inte speciellt bra (här hemma) så jag kanske åker upp, eller rider båda!



Stina; Ja det var verkligen en underbar dag och en underbar känsla!



Mikaela; Åh tack! Hon kändes verkligen ruskigt fin! - Tyvärr fotograferade jag ingenting på storhäst tävlingarna (näst intill ingenting) men när tävlar du nästa gång?

2010-08-09 @ 01:37:11
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Mikaela

SV: Okej :( Tror det blir vännäs 3 dagar om 2 veckor. Sen nästa månad tävlat jag både hoppning och dressyr på surf :)

2010-08-09 @ 12:38:17
URL: http://bugzilady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback