Den som väntar på något gott

Datum ~ 2010-12-29 | Tid ~ 01:35:04
Kommentarer (2) | Allmänt
Förlåt kära läsare för min frånvaro här på bloggen. Under senaste tiden har jag verkligen saknat både motivation och tid till bloggen. Håll ut, räddningen är nära.

Ligger och ruvar på lite inlägg som jag ska ta mig tid att skriva för att sedan publicera.

Rollkür är på tapeten igen bland många bloggare, och trots att det inte finns några "rätt och fel" i TR eller liknande finns det helt klart mycket tänkvärt att diskutera.

Sen kommer det något inlägg om alternativ träning, framridning till vardags och tävling.

Ett längre inlägg om årets framgångar och motgångar samt en återblick på målen från året som var, vad som gick genomföra och vad som får skjutas på. Början på nästa år kommer även en "årets mål" dyka upp.

Har många löften som ni kommer att älska, ska bara hålla lite längre på dem för att vara säker på att dem är genomförbara. Men det finns massa smaskiga detaljer som väntar!
Kommentarer
Postat av: J

Rollkur/hyperflexion är ej tillåtet i tävlingssammanhang, enligt FEI. Så du bör inte skriva att det inte finns något rätt och fel, eftersom det är konstaterat att det inte är tillåtet. ;-) Kram!

2010-12-29 @ 11:53:21
Postat av: Hoppbloggen

J; Det jag menade var att det står ingenstans att det är förbjudet att träna Hyperflexion eller rida rollkür. Däremot är jag medveten om att det ej är tillåtet att rida fram så vid tävlingssammanhang.



Att proffsen tränar så på hemmaplan är fortfarande accepterat. Det är något som kan vara värt att ta upp.

2010-12-29 @ 14:38:32
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback