Vägen är lång till perfektion

Datum ~ 2010-02-11 | Tid ~ 18:26:53
Kommentarer (2) | Allmänt
Min planerade morgonfärd till stallet efter gymmet blev uppskjutet och jag kom inte iväg före halv två. Morgonpasset på gymmet blev inställt då träningsvärken hos min partner var för stor, och min motivation låg.

Jobbade undan lite med aktivitetsstöden som jag tidigare suttit med och är äntligen klar! Jag har dragit mitt strå till stacken och kan gladeligen meddela min överordnade att jag är färdig för morgondagens granskning.

Fick sällskap i stallet av världens bästa stallskötare (min mamma) och Johanna. Skrittade ut i solen med sikte på anläggningen där Johanna skulle prova ut en sadel åt Chan. Nu är jag inte ensam i denna djungel!

Jobbade med lugnet och alla brister som jag som ryttare har, sträck på mig sitt kvar lugn och förbered det stackars djuret. Nej nu var jag nog lite hård mot mig själv. Men lite så är ändå sanningen. Jobbade med att hitta lugnet i ett välfyllt ridhus med olika ryttare och hästar som var stressmoment. Fick några fina galoppfattningar och några som slutade i bus, men ingenting som var ångestladdat eller dumt den här gången.

Allt som inte är förra tisdagen är bra i mina ögon. När jag är starkare i sitsen orkar sitta tillbaka och förbereder henne är hon stark bärig och snäll. När jag förhastar mig och lämnar sadeln finns platsen och möjligheten för bus. Skrittade hemåt och jobbade med sidförande som gårdagens pass gick ut på. Mycket bättre idag, till och med i traven fungerade detta. Nöjd med resultaten även fast vägen ibland är lång till perfektion.

Uppdaterar senare ikväll med övningen från tisdagens hoppträning.
- Är ni intresserad av att se söndagens övning (Elisabeth.A) då jag red Melody?
Kommentarer
Postat av: Anonym

När får vi se filmerna när du rider Skilla då?? =)

2010-02-11 @ 19:21:57
Postat av: Hoppbloggen

Har fortfarande inte lyckats krångla klart med kameran (eftersom sladdarna inte fungerar). Däremot har vi kanske löst frågan och kan lägga filmen direkt på ett memorycard så till nästa gång jag tränar och har någon som filmar ska vi prova.



Från tisdagens träning blev det tyvärr inte mycket filmat. Återstår att se om det går överföra något av det.!

2010-02-11 @ 20:18:02
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback