Rekordkyla på väg mot norrland?

Datum ~ 2010-01-05 | Tid ~ 23:25:17
Kommentarer (0) | Allmänt
Lager med kläder och sen bar det ut i kylan med trevligt sällskap. Skittpass även idag med Johanna och Chan. Idag utan gramantyglarna bara för att känna igenom henne och se vart hon är "just nu". Väldigt trevlig i munnen, betydligt bättre än innan vilan vilket bara är positivt. Ett jämnare och fastare stöd nu än hon vanligtvis ger mig vilket känns toppen. Det blev ca 30min pass idag när vi trotsade kylan. Ryktet går om att det blir en köldchock imorgon med -30grader vilket vi inte alls ser fram emot. Har kväll i stallet och någon ridtur i den kylan blir ifrågasatt. Återstår att se om vädergudarna är på min sida eller inte. Förhoppningsvis håller sig kylan kring -10grader och vindstilla då är ja toppen nöjd!

Imorgon blir det dubbla träningar på schemat. Första passet blir med Melody och Ines där vi fortsätter med jobbet på - lugn, följsam och övergångar. Förhoppningsvis finns det mer plats i ridhuset och vi kan utveckla den tidigare övningen för en större utmaning men med samma resultat.

Pass nummer två blir med b-ponnyn Rockey och medryttaren Therese. Där blir fokus på något helt annat. Lydnad. Fortsatt jobb sen söndagens träning med halvhalter, inverkan galoppfattningar och aktivt arbete. Har en perfekt övning som bygger vidare på föregående träning.

Ser fram emot morgondagens träningar och förhoppningsvis det mindre kalla insläppet för hästarna. Håll tummarna att vi i norrland inte fryser bort imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback