Stort sällskap på kvällsritt

Datum ~ 2010-01-20 | Tid ~ 23:36:34
Kommentarer (3) | Allmänt
Innan det var dags att åka till stallet för att fixa med stallsysslorna och rida ut med Johanna skyndade jag mig till gymmet för att springa ifrån verkligheten lite. Skönt att vara tom på tankar när man åkte därifrån.

Den planerade uteritten med Johanna visade sig bli ett större sällskap. Hela fem hästar var vi från Stall Åsen som skrittade ut i det underbara vintervädret. En brokig skara med storhästar traskade ut i mörkret. Otroligt trevligt sällskap och en bra tur för mig och Skilla. Vi jobbade vidare med tipsen vi fick från gårdagens träning och hon lossnade riktigt fint i högersidan till slut. Perfekt väder och perfekt sällskap!

Efter att hästarna var nattade åkte jag vidare för att kolla på Buster träningarna. Måste nog påstå att dagens övningar var riktigt imponerade och jag längtade verkligen tillbaka till ponnytiden. En sådan övning hade varit tuff men genomförbar med Kiara, men långt bort för mig och Skilla. Nästa vår är vi förhoppningsvis redo för så svåra uppgifter. Bra träning, kritik och resultat på de flesta hästarna, visst finns det saker att jobba på men det var stor skillnad från förra veckan på övningen och resultaten.

Har eventuellt en medryttare på span till Skilla. Detta är verkligen ingenting som är bekräftat eller befogat men en tanke har väckts och under kvällen diskuterade vi kring detta. Jag hoppas personen i fråga är intresserad och om så är fallet kommer en provridning att anorndas. Personen är mogen, trygg och lugn i sin ridning och har en strömsholms utbildning i bakrunden. Vi håller tummarna kring detta och hoppas på ett gott samarbete om allt går som planerat. Återstår helt och hållet att se vad personen väljer att satsa på och om det finns någon kemi.
Kommentarer
Postat av: Linnea

Oj, hela fem stycken? Vad roligt! :)



Kanske kan vi planera en långritt i vår allihopa? Skulle vara mysigt!

2010-01-21 @ 01:57:16
Postat av: Hanna

Helena? :)

2010-01-21 @ 07:41:44
URL: http://www.metrobloggen.se/hannaekback
Postat av: Hoppbloggen

Ja vi var riktigt många! Det skulle vara riktigt mysigt, det går ju att försöka få alla samtidigt :)



Sshh Hanna, ingen vet!

2010-01-21 @ 17:57:30
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback