Helsingborg RK

Datum ~ 2010-07-09 | Tid ~ 20:23:05
Kommentarer (0) | Allmänt

För en gång skull missbedömde ja inte tiden och den var faktiskt på vår sida för en gångskull. Vi besökte Flyinge men tyvärr prickade vi av deras "lågsäsong" på året. Både lilla och stora ridhuset var tömt och ingen red i den stora glashallen. Hästarna var på betet och det öppna stallarna tomma. Men Johanna verkade nöjd över att ha sett anläggningen och dess karakteristiska drag om ett tidigt intresse för hästsporten.

Efter Flyinge begav vi oss mott Helsingborg för att titta på träningen som jag tidigare nämnde. Tomas Hammar var tränaren som allid fångar mitt intresse. Finns möjlighet att medverka på en träning eller bara ha möjlighet att vara åskådare är det inget jag kan gå miste om. Tiden var på vår sida och träningen var uppskjuten så vi hann dit i god tid innan den startade.

Två duktiga ridskoleelever hade två mycket trevliga och olika ponnyer som dem fick hoppa. Bra fokus och god vägledning stod Tomas för. OJ vad mitt sug att träna växte, motivationen och suget att bli riktigt bra. Sen att få visa upp min kärlek hade inte varit fel. Hoppas bara att jag inte gör honom besviken dagen då träningen äger rum (obestämt datum).

Ikväll blir det lugnt och ladda inför två dagar på Falsterbo. Uppdaterar förhoppningsvis med bilder lite senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback