Stolt ponnycoach

Datum ~ 2010-07-04 | Tid ~ 04:19:27
Kommentarer (1) | Allmänt
Efter att ha bråkat med både Bavaria och Skilla i hagen under förmiddagen bar det av mot StöckePF där båda mina favoritelever skulle tävla.

Storasyster hade turen att få låna lillasysters häst efter mycket bråk med sin egen. (Även storasyster Nora som jag letar häst åt). Nora skötte sig otroligt bra på lillasyster Ida's ponny Denny. En fin runda med två oturliga stopp men en fantastiskt känsla. Ponnyn har hon hoppat endast två gånger innan tävlingen, och detta var hennes första lokala tävling där hon fick komma runt!! Super stolt över att hon vågade, genomförde och hoppade en hel bana på en ny okänd ponny.

Därefter var det Idas tur att rida ponnycupen. Tidigare har målet var - ta dig runt (första lokala). Nu var det lite högre krav, målet var att komma runt felfritt. Ida var nervös inför utmaningen med motiverad att göra sitt bästa. Denny var seg på framridningen, och tyvärr inträffade en olycka på framhoppningen med ett annat ekipage som skakade Ida. Just innan start tog hon fram hornen och bestämde sig för att rida, och gjorde det med bravur! En felfri runda med ett jämt tempo, bra vägar och en förstaplacering! (Hon klär riktigt bra i blå/gult).

Toppen resultat och otroligt duktiga var både barnen och hästen. Även klubbkompisen Tova Adolfsson gick det bra för. En felfri runda i ponnycupen och en andraplacering i LC:n. Vilka duktiga b-ponnyryttare vi har !!

Nu blir det några timmars sömn, ska försöka ta mig till Umeå RF en stund imorgon för att fotografera och kika på det högre klasserna i dressyr. Hinner eventuellt förbi ponnyhoppningen i stöcke efter lunch också. Beror helt på hur orken räcker.
Kommentarer
Postat av: Emelie

Barnen hoppar ju så bra eftersom de har världens bästa ponnycoach med sig på tävlingarna!! Jättetack!

Nu väntar vi bara på film och sedan beslut så kan vi uträtta stordåd sedan!

Kramar

2010-07-04 @ 10:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback