Z.

Datum ~ 2010-03-22 | Tid ~ 11:14:44
Kommentarer (8) | Allmänt
Zimone - f. 1989
Stallets energiknäppe.Den äldsta men förmodligen piggaste hästen i stallet. Mycket energi och hyss hittar denna dam på. Häftiga gångarter med mycket kapacitet och energi vilket väldigt ofta rinner ut genom öronen och ställer till det.
Utbildad MSV/LA
Ägs av: Veronica Johansson

Kommentarer
Postat av: Hanna

hihi zimone-stumpan! :)



På fredag ska jag äntligen få ta mig ut till stall åsen och Zimone. Börjar klia i trav-öknings-fingrarna!kan lätt bli så efter att man provat Zimones travökningar! ;D

2010-03-22 @ 11:23:27
URL: http://www.metrobloggen.se/hannaekback
Postat av: Becca

Ja! Väldigt kul är det!

och ja, 08:an hoppas jag ska bli min nya stjärna :D

btw; fina hästar du har :)

2010-03-22 @ 19:50:21
URL: http://rebeccarostedt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja precis! Skönt att du förstår hur jag menar ;) Vissa blir ju helt knäppa bara dom får höra att jag använder det på Eros .. "/ men han har faktiskt muslat till sig så jag märker ju att den är till nytta :) Har du någon bild på din unghäst ? :D

2010-03-22 @ 20:39:53
URL: http://cookiies.devote.se
Postat av: Hilda Öhman

Hade du några bilder på mig och Emilion från NM:et? Hade varit roligt att se dom :)

2010-03-22 @ 22:11:01
URL: http://hildaohman.blogg.se/
Postat av: Lamia

Sv: Jag tror inte det blir henne, hon var lite för dyr..blir svårt att få igen pengarna med tanke på att alla inte kan rida en sån häst. Trist, för hon är jättetrevlig!

2010-03-23 @ 00:17:39
URL: http://lamiamichelle.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Hanna; Skönt att du tar dig tid och kommer ut och rider lite. Förstår att när man börjat hitta knapparna på henne att hon är riktigt häftig!



Becca; Det förstår jag att det är! - Stallets hästar så tyvärr inte mina egna. Hade varit lite mastigt om jag ägt alla 10 + 2 :) Har min 04a som jag håller på vidareutbilda (Skilla)



Emma; Absolut! Man måste prova sig fram och våga hålla fast vid det man gillar, byta bort det man ogillar. Tror det är viktigt att man vågar stå fast vid sin åsikt, lyssna på annat men lyssna på sitt omdöme. Varför är det fel i uppbyggnadsfasen av en unghäst men rätt i en korrigering på en gammal häst? Tror det är viktigt med allsidig träning och att målet ska vara utan "hjälp". Jag hoppas att perioden med graman är kort, har provat en tvåveckors period förut, tog bort den med goda resultat och är inne på omgång två. Variation är bäst!

- Finns bilder på Skilla lite här och var i bloggen. På torsdag kommer "presentationen" av Skilla och den senast tagna bilden. Kikar du runt lite i bloggen ska du nog hitta henne ändå.



Hilda; Det kan finnas någon enstaka bild någonstans på datorn. Tror tyvärr inte jag fotade speciellt mycket under 2009os NM då jag var borta mycket. Om jag hittar någon bild skickar jag dem gärna. OM inte annat kanske jag får möjligheten att fota er framöver?

2010-03-23 @ 00:18:47
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja, har varit sjukt hektiskt hela jan-feb-mars! Men nu tror jag att det kommer lugna ner sig en aning, hoppas på det iaf! ^^ Har verkligen varit tråkigt att inte hinna med hästarna som jag velat...



Jo precis, det bästa är när jag får rå om henne minst 2 d/v för då hinner man lösa spänningar första dagen och andra dagen kan man RIDA lite mer istället för att tjaffsa :P



Hur går det med din pålle nu?

2010-03-23 @ 08:33:58
URL: http://www.metrobloggen.se/hannaekback
Postat av: Hoppbloggen

Lamia; Tråkigt om du inte tror på henne. Jag kan nästan garantera att på en säsong har du igen pengarna plus lite till. Det blir kanske ingen dunderaffär på en säsong. Men hoppa kan hon, och kommer hon ut på tävlingsbanorna och får lite resultat ökar priset direkt. Tror du skulle göra ett bra jobb med henne och storm trivas!



Hanna; Förstår att det varit mycket i skolan men som du säger kanske det lättar av lite nu. Hästarna finns alltid kvar och något man alltid kan "ta igen".



Förstår att det ger mer när du kan rida 2dagar i veckan som du säger, lösa problem ena dagen och njuta den andra. Det blir lätt så att det uppstår rätt mycket problem när alla gör olika.



Det går riktigt bra! Känns som att mycket har lossnat det senaste veckorna. Det är ju upp och ner hela tiden med unghäst. Men hon har biffat på sig ganska mycket så nu fortsätter vi åtminstone 50kg till innan hon är riktig häst!

2010-03-23 @ 11:27:15
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback