Uppladdning

Datum ~ 2010-05-18 | Tid ~ 23:43:50
Kommentarer (5) | Allmänt
Inkallad på extrajobb idag då en arbetskamrat var sjuk la mina hästplaner på is. Hade tänkt pyssla och prova på att knoppa inför helgens spektakel men tiden räckte tyvärr inte till. Världens bästa mamma tog hästen idag, fixade stallsysslorna och mockade även ur hagen.

Tänkte åka förbi stallet efter kvällens lektioner för att knoppa men kände mig trött och slut i kroppen. Imorgon blir det extrajobb igen och stallet blir senare på eftermiddagen / kvällen. Räcker tiden till ska jag ge mig hän till "provknoppning", blir det inte snyggt får det nog vara inför helgen, men oj vad snyggt det skulle vara om jag lyckas.

Imorgon blir det ett medelhårt pass, alla gångarter men inget som blir för ansträngande. Kommer hoppträna torsdagkväll så jag hoppas på att energin finns kvart till fredagen också.

- Hur viktigt är det att vara stiliga / representabla på tävlingsplats?


(bilden är lånad)
Kommentarer
Postat av: Emily

Jag tycker det är viktigt att iallafall vara hela & rena, ser många ryttare iallafall på lokal nivå i hoppning som kommer i nån smutsig tröja och fullkomligt omatchade och det ser inte så kul ut. Påverkar ju inte resultaten direkt men intrycket blir inge kul haha :)

2010-05-19 @ 11:36:56
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Emily; Hela och rena är en självklarhet är man vistas på tävlingsplats, både som ryttare och som ekipage. Att matcha tycker jag är av personligt intresse, men visst ger det en seriösare uppsyn om man tänkt till än om man bara "tagit första bästa".



Oavsett status på tävlingen tycker jag att det är viktigt att man visar sig från sin bästa sida.



- Om man inte kan vara bäst, kan man väl satsa på att vara snyggast?

2010-05-20 @ 00:10:46
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Emily

sv: Det håller jag verkligen med om ^^

2010-05-20 @ 09:18:32
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: sarah

Tycker det är väldigt viktigt att vara representabla på tävlingarna. Man behöver absolut inte ha det senaste eller vara knoppad men absolut vara hel och ren

2010-05-20 @ 12:52:16
URL: http://ridsportsarah.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Emily; Precis, sen finns det olika smak också. Stilrent och utan stora märken, eller "desto större desto bättre".



Sarah; Håller fullt med dig där. Det finns inga måsten, men jag är av åsikten att det lugnar och hjälper mig att fokusera när jag planerar och får fixa så mycket som möjligt. Men absolut inget krav.

2010-05-21 @ 00:03:58
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback