Överskottsenergi

Datum ~ 2010-11-07 | Tid ~ 23:37:09
Kommentarer (4) | Allmänt
Åkte ut till stallet efter jobbet. Att inte ha sett min egen häst på tre dagar är verkligen en konstig känsla. Från att vara i stallet varje dag och ha fullt ansvar till att varit helt untan ansvar några dagar är helt klart märkligt. Saknaden har varit enorm och det var skönt att hitta "hem" igen.

Skrittade ut ca 30minuter tillsammans med gott sällskap från marken av Melike och Johanna med Chan på släptåg. Skilla var väldigt trevlig men väldigt laddad. Att bromsa en häst som vill mera, mera, mera är helt klart inte uppskattat från hästens sida. Roligt att arbetsviljan är tillbaka och att hon inte känner någon smärta.

Funderar på att åka till ridhuset imorgon och rida igenom henne ordentligt då underlaget ute är omöjligt att göra annat än skritta på. Kanske hoppa på tisdagskvällen? Återstår att se när veterinären har tid att komma ut och raspa i veckan, samt tid för equiterapeutbesök och tid för sådant.

Lite lugn vecka med vila mot helgen, åker söderut och Skilla får antingen vila helt eller ridas / promeneras under min frånvaro.
Kommentarer
Postat av: MLI DAHLGREN - ALLROUNDRYTTAREN

sv; jaha men det låter ju bra:D

2010-11-08 @ 19:45:23
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

lovar att de är bugzis fel för omflyttningen. pussa henne från mej om du träffar hon.

2010-11-09 @ 10:35:06
Postat av: Hoppbloggen

Anonym; Det var inte bara Bugzi som vantrivdes med hennes boxgranne. Utan det var snarare hennes boxgranne som var problemet. Efter första kvällen så verkar Bugzi nöjd med sitt nya sällskap av Skilla! (Absolut kan jag göra det)

2010-11-10 @ 00:28:36
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Ojsan, namnet kom visst inte med. :) Vad bra att de funkar nu då!:)

2010-11-10 @ 13:19:32
URL: http://bugzilady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback