Rastning av monster

Datum ~ 2010-11-08 | Tid ~ 23:35:14
Kommentarer (0) | Allmänt
Även denna kväll blev en sen kväll i stallet. Åkte ut efter jobbet och hade turen att möta Emma i stallgången och få möjligheten att åka ner till anläggningen. Min skrittur ner till anläggningen / rasta odjuret och sen skritta hem kändes väldigt jobbig och kall om inte annat. Denna lösning var helt klart mer än välkommen!

Åkte ner och red en stund i ridhuset, Skilla fick både trava och galoppera av sig något efter en veckas lugn och ro. Mycket energi vilket ledde till mycket småskutt och andra skolor ovan mark. Så går det när man har en häst som är orastad. Rastning av monster var min beskrivning för stallkamraterna. Ingen finridning utan endast rastning var dagens mål. Trevlig stundvis i galoppen då hon börjar hitta en låg rund galopp, istället för kort och uppåt med mycket bensprattel. Visst är det långt kvar, men vi har hittat en början åtminstone!

Fick nyheten om att det är dags att flytta om hästarna i stallet för samvaron och lugnet skull. Tyvärr drabbas jag av detta och vi blir utflyttade ur det lilla stallet. På prov till att börja med. Att hästarna ska trivas och vara nöjda med sina boxgrannar är prioritet nummer ett, hur vi människor trivs är prioritet nummer två. Förutsättningsvis att Skilla trivs och inte blir stressad kommer vi alltså få två helt nya boxgrannar och stå mitt i smeten. Långt ifrån vårt lugna trygga hörn som vi fullt ut älskar.

Återkommer om hur det går med boxflytt och annat!
Förhoppningsvis blir Skilla raspad under onsdag-torsdag. Ringer om equiterapeut tid under morgondagen för att hinna med den under veckan. Ingen hoppträning under morgondagen som ni kanske förstår!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback