Lågsäsong

Datum ~ 2010-10-29 | Tid ~ 10:03:08
Kommentarer (2) | Allmänt
Lågsäsongen har börjat och därför har intensiteten på arbetet även trappats ner. Till nyår och december kommer Skilla få mer vila och ridas lite lättare under veckorna för att sedan trappa upp träningen när vi närmar oss tävlingssäsongen igen.

Under onsdagen red jag ut tillsammans med Emelie och Bavaria för att släppa lite på träningsvärken som kom efter hoppträningen och helgen. Red ut på graman för att underlätta jobbet och Skilla kändes trevlig. Blev mycket skrittjobb då vägarna var snorhala och Skilla endast är broddad i trakterna. Turen var avkopplande och Skilla kändes vädligt trevlig mot slutet när hon jobbade i en bra bärig form och behöll en god takt.

Under torsdagen fick Skilla vila inför helgens dressyrträning som Rebecka ska rida under morgondagen. Idag är tanken att åka ut till stallet och motionera odjuret så det inte blir för mycket tryck till morgondagen sparat.

Ennu en grimma är förstörd, tror att Salle och Skilla har en väldigt rolig lek som går ut på att slita sönder Skillas grimma. Gillas ej av matte, men vad ska man göra åt saken?

Under nästa vecka är equiterapeuten inbokad, ska göra ett försök att få tag i veterinär och beställa raspning också. Om inte annat skickar jag vidare denna uppgift till någon som inte är lika fullbokad och sönderstressad. Equiterapeuten är åtminstone bokad, och han är viktigast!
Kommentarer
Postat av: emily

vem ska titta på henne?

2010-10-30 @ 00:42:35
Postat av: Hoppbloggen

Emily; Använder samma som har hjälpt mig med henne tidigare. Har världens bästa Ingemar som kollar igenom henne och jobbar med hennes svagheter och spänningar.

2010-10-30 @ 01:18:33
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback