Lugn uteritt

Datum ~ 2010-10-20 | Tid ~ 21:48:14
Kommentarer (0) | Allmänt
Red ut i regnet igår tillsammans med Emelie och OP samt Zimone med medryttaren Hanna. Trevligt trots det tråkiga vädret. Denna vecka kommer Skilla endast joggas hela veckan för att spara krafter inför helgen.

Även idag red jag ut tillsammans med Emelie och OP en snabbis innan det var dags att åka tillbaka till jobbet för pass nummer två. Jobbade endast med handställningen och att hålla tyglarna lika under hela ridturen för att underlätta inför helgens tävlingar. Skilla tyckte turen var tråkig och lite långsam och spexade till det på hemvägen. Blev helt klart spännande då OP hakade på och Emelie red barbacka. Turen var på Emelies sida och hon fick sitta kvar trots OP's försök till att busa.

Imorgon får Skilla vila om tiden inte räcker till att släppa henne en stund i ridhuset på eftermiddagen.

Gårdagens shopping tillsammans med mamma blev betydligt större än planerat, jobbar med att få in bilderna men har tyvärr problem med brandväggen. Uppdaterar kring detta så fort jag lyckats ungå brandväggen.

Hämtade ett tävlingsskåp som jag så lyckligtvis fått låna av Rebecka inför helgens tävlingar. Praktiskt och ovärderligt inför ett meeting.! Tusen tusen tack. Blir att införskaffa ett eget tävlingsskåp inför nästa säsong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback