Sjukdom som ändrar i planeringen

Datum ~ 2010-11-01 | Tid ~ 00:38:12
Kommentarer (0) | Allmänt
Mitt planerade besök av equiterapeuten som var inbokat nu på onsdag måste tyvärr skjutas upp. Därmed stryks även hoppträningen på tisdag från min planering då sjukdom kommit i vägen.

Åkte ut till stallet efter jobbet för att promenera med Skilla ca 30minuter. Fick trevligt sällskap av Johanna så vi bestämde oss för att rida ut barbacka istället. Skilla kändes väldigt fin, mjuk och fin i sidorna och väldigt trevlig. Efter att ha skrittat väldigt länge var det dags att trava. Skilla protesterade ordentligt och det knöt sig i magen. Hon ville verkligen inte trava eller byta gångart!

Efter att ha skrittat en bra bit hemåt förvärrades situationen och jag promenerade sista biten hem. Väl hemma upptäcker jag att båda bakbenen är uppsvällda, den ena betydligt mer än det andra.

Fick råd av Hanna att tempa och hon kände även igenom Skilla när hon kom på plats. Skilla har drabbats av lymfangit och har feber. Därför blir det inget besök av equiterapeuten, och hoppträningen är inte aktuell.

Första imorgon blir att ringa ut veterinären och boka ett besök för att starta medicineringen omgående. I samband med detta raspas hon även. Förhoppningsvis går tillfrisknandet fort och vi kan låta Skilla avnjuta besöket av eqiterapeuten.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback