Sjukbesök

Datum ~ 2011-08-27 | Tid ~ 10:53:58
Kommentarer (0) | Allmänt

Har under det senaste dagarna inte varit ute på Åsen och till min prinsessa. Hjärtat har helt enkelt inte riktigt klarat av det. Att se min finaste, finaste stå i hagen och sakna en när man har går har helt enkelt varit för tungt så min underbara mor har skött Skilla under onsdag-torsdag. Men igår åkte jag ut. Skilla växte garanterat 10cm fick liv i ögonen och var enormt gosig, delade ut flertalet pussar och var allmänt underbar min finaste häst.

 

Skötte stallsysslorna och fyllde vatten i hagen, sen var det dags att ta Skilla på en kortare promenad. Tog upp henne till stallet, kände igenom henne och stod och gosade en lång stund. Inget ömmande alls från överbenet och det verkar gått ned något. Kommer göra en grundligare koll under söndagen och därefter ta ett nytt beslut om igångsättning eller mer vila.

 

Saknar verkligen min finaste, finaste häst. Hon är makalös och varje dag med henne är ett previlegium att medverka i. Jag är så otroligt tacksam över att just denna häst är min och att hon delar mitt liv med mig. - Håll en tumme eller två.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback