Busfrö

Datum ~ 2011-01-03 | Tid ~ 20:25:40
Kommentarer (0) | Allmänt
Red ut tillsammans med Emelie och Bavaria en sväng i det sköna vädret. Enda stunden på dagen jag samlar mina krafter och tar mig ut nu när jag bara är sjuk.

Mina graman har lyckats försvinna spårlöst, letade överallt, måste ha förlagt dem ordentligt den här gången. Fick låna Emelies tur nog!

Skilla var väldigt pigg och hittade på massor med bus under vår uteritt. Jag höll planeringen tidsmässigt men det blev en kortare galopp också. Skilla ville inte riktigt gå fram i traven utan skuttade mest, och när hon bjöd in i en lugn galopp fick hon rulla på lite innan jag tog tillbaka henne.

Lite bus han hon även med i galoppen, men det kritiska läget just nu är högerskänkeln. Att böja i bålen och arbeta är verkligen jobbigt, och därför måste man protestera. Skutt, tramp inför piaff och annat hittar hon minsann på.

Mot slutet hittade hon ett bra stöd och en god bjudning! Ska försöka rida någon dag på banan eller möjligen rida ner till surf och rida igenom henne ordentligt i galoppen. Roligt med massor av energi att jobba med, kunde inte annat än le.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback