Ny utrustning

Datum ~ 2011-01-24 | Tid ~ 07:34:00
Kommentarer (6) | Allmänt
Sitter och kollar på ett nytt tävlingsträns för säsongen. Den här gången är det dags att inhandla ett snyggt och stilrent hoppträns samt en snygg förbygel.

Har fastnat för två träns men kan inte besluta vilket jag gillar bäst. Självklart är jag öppen för förslag om ni vet av något snyggt. Prislappen är inte det viktigaste. Jag letar efter ett svart träns som sticker ut men är stilrent.

Förbygel har jag hittat en och bestämt mig för. Stilren med svart resår som går variera, snabbknäppen och möjlighet att plocka bort martingalen finns.

Här kommer mina favoriter.

Träns 1: Träns 2:

Träns 1 faller mig i smaken tackvare de snygga spännerna, nosgrimman och de mjuka nackstycket. Pannbandet skulle givetvis bytas ut mot något i silver / swarowski.

Träns 2 är snyggt och stilrent. Tveksamheten sitter i bredden på nosgrimman, om detta ser ut som ett "dressyrträns", eller om det är passande. Tyvärr har detta träns mässingspännen och ett matchande pannband blir i guld / swarowski.

Variationen mellan grenarna hade varit enkel då mitt dressyträns är svart lack med guldswarowski, och det nya hopptränset varit silver / swarowski.

Vad tycker ni är snyggast, och hur viktigt är variationen mellan de olika grenarna?
Kommentarer
Postat av: emily

Haha exakt dom där har jag också kollat på!

2011-01-24 @ 10:43:19
URL: http://livetmedella.blogg.se/
Postat av: Siri

Jag tycker nr. 1 var jättesnyggt! Det viktigaste, enligt mig, är att exempelvis både förbygel och träns har silverspännen. Jag kräks när det är silverspännen på förbygeln men inte på tränset.

2011-01-24 @ 19:30:05
URL: http://callestraning.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Siri; Jag gillar nog 1an bättre! Måste bara hitta något snyggt pannband som jag kan byta till! Tips?



Jag är precis av samma åsikt, förbygel och träns måste matcha. Sen om tränset matchar med ringarna på sadeln är mindre viktigt.

2011-01-24 @ 22:48:54
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Emily; Roligt att vi gillar samma!

2011-01-24 @ 22:53:41
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Siri

Jag tror att ett böjt pannband med swarowskistenar (i silver såklart) blir snyggast. Eftersom alla spännen är så distinkta kan det vara bra att mjuka upp med ett böjt pannband, men samtidigt behålla det stilrent med tydliga linjer som du får med ett sådant.

2011-01-25 @ 23:47:09
URL: http://callestraning.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Siri; Det är helt klart ett snyggt alternativ som jag tror skulle göra sig bra tillsammans med tränset. Ska försöka hitta åt något som passar och finns till rimligt pris!



Tror det skulle kunna bli riktigt bra.

2011-01-26 @ 00:41:00
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback