Spänd och ofokuserad

Datum ~ 2011-01-19 | Tid ~ 23:10:36
Kommentarer (0) | Allmänt
Började eftermiddagen med privatträning för Natalie och Trullan. Vikten las på takten tempot och övergångar för att så småninom börja trava längre sträckor. Balansen och ridningen var bättre idag och mot slutet av passet så jobbade Trullan på bra och Natalie var i balans. Stora framsteg från förra träningen. Nu vet jag hur hästen måste tränas och hur Natalie får bäst hjälp.

Kvällens lektioner på ridskolan gick väldigt bra. Hoppning på schemat och eleverna skötte sig bra. Fortfarande ovan att bara ha två lektioner, tiden går så fort! Man har knappt börjat innan det är dags att gå hem. Trevliga hästar och bra övningar. Fick bättre respons idag av eleverna och föräldrarna.

Åkte ut till Skilla efter jobbet. Tog en kortare tur barbacka, försökte mjuka upp inför morgondagens dressyrträning. Skilla var super spänd och ofokuserad. Lossnade fint i högersidan man vänstersidan satt fast något. Fina skänkelvikningar undan båda skänklarna. Förhoppningsivs räckte dagens lörgörande arbete för att kunna rida morgondagens pass någorlunda.

Ser fram emot träningen, har funderat länge på matchning men jag börjar lite smått så jag inte skrämmer iväg tränaren. Ingen sadel har dykt upp än, men förhoppningsvis dyker den upp under morgondagen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback