Barnslig

Datum ~ 2011-07-06 | Tid ~ 09:20:34
Kommentarer (0) | Allmänt

Ligger lite efter i bloggandet men tiden vid datorn har verkligen varit minimal, vi har så mycket annnat för oss! Här kommer en forsättning på första inlägget och provridning nummer tre.

 

Vaknade tidigt för att bege oss mot provridningen av ett svart sto f.1997 utb LA/MSV. Provridningen var inbokad klockan 07:00 så en kort natt  sovandes i ett parkeringshus var vi redo att träffa denna dam.

 

En mycket gemytlig häst med OK gångarter, väldigt trevlig uppsynd men otroligt bra takt och ett väldigt bra flyt. Hästen skötte sig väldigt bra och ekipaget (Johanna och stoet) såg väldigt propra ut tilllsammans. Hästen var väldigt lydig och gav en bra känsla från marken,  kanske inte en wow-känsla, men mycket trevlig.

 

När provridningen var avklarad styrde vi vidare söderut via inlandvägen för att plocka upp husvagnen i Ekeby (Skåne). Väl på plats dödade vi lite tid och gav vår akrobatiska sida lite uttryck! Vi tränade på att hjula, gör kullerbytter och andra barnsligheter. Otroligt roligt att leka barn igen!

 

Husvagnen hämades, checkades, betalades och kopplades för att köra sista biten till det första stor stoppet - Trelleborg. Väl på plats på campingen packade vi upp våra saker, kom till rätta med mat och andra nödvändigheter för att sedan avsluta denna dag.

 

Under tisdagen var en ridning för min del bokad. (För att bota min ridabstinens), ett stuteribesök samt en provridning i Staffanstorp för Johanna. Mer om detta i nästa inlägg!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback