Dålig uppdatering

Datum ~ 2011-06-06 | Tid ~ 23:15:17
Kommentarer (5) | Allmänt

Här kommer en uppdatering sen förra bloggtillfället!

 

Under helgen har jag tränat för Nizar vilket gav blandade känslor. Under lördagen hoppade Skilla enormt bra och jag fick en väldigt bra känsla och såg fram emot söndagens hoppträning. Laddade upp med ordentlig sömn och massvis med motiavtion inför söndagen som tyvärr blev lite mer "platt fall". Fick ingen känsla och hittade inget tryck på en trött häst. Hon hoppade okej och jag red okej. Men okej är inte bra och långt ifrån perfekt.

 

Citat från Nizar "Ska du bli bäst har du inte råd med misstag".  Helt rätt men otroligt svårt att leva upp till, främst när inte hästen var lika fokuserad och klar med vad som skulle presteras under träningen.

 

Hade gärna avslutat helgen med en högre runda med super känsla, men den får helt enkelt vänta. Försöker ladda om inför tävlingarna i Vännäs i helgen istället.

 

Idag har Skilla fått skritta ut i skogen tillsammans med Samba och Anki på ryggen. Varmt men väldigt skönt!

 


Kommentarer
Postat av: Linnea

Tycker inte att det är nåt citat att leva upp till direkt å hoppas att det var en kommentar till att vilja ta i ännu mer för att bli bättre, annars var det en dålig kommentar av en tränare.

Det går inte alltid bäst och rum för även misstag måste finnas, annars har man inget att lära sig ifrån.



Om allt gick bäst hela tiden då, aldrig bra utan bara bäst?

Att man aldrig hade något att sträva efter, inga mål eller något att kämpa för,..Jag tror snarare att man skulle tappa lusten, tappa längtan för att göra något, som tex att träna för att bli bättre och tillslut kanske bäst!



Alla har vi bra och dåliga dagar..speciellt när det är djur vi håller på med. De är inga maskiner där allt klickar hela tiden. Och det är inte vi heller, fortsätt kämpa!



2011-06-07 @ 01:08:29
Postat av: Hoppbloggen

Förstår vad du menar och han menade nog mest att jag måste skärpa mig och verkligen göra mitt yttersta. Men att inte göra misstag och prestera på topp jämt är svårt. Så jag blev faktiskt lite nedstämd.



Men det är bara nya tag och satsa mera som gäller!

2011-06-07 @ 09:27:59
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: emily

Hon har sålt en häst till en klubbkompis som har lösa benbitar och pålagringar som hon definitivt visste om då hon varit i en rättegång med den hästen tidigare och förlorat. Nu ska fallet upp i rättegång för hon vägrar ta tillbaka hästen. Tydligen har hon varit inblandad i flera såna fall, ingen i hennes trakter köper häst av henne för de vet vad hon håller på med. Det finns verkligen inget utrymme för tvivel i detta fall, hon måste ha vetat om det pga rättegången och har lurat dom att han duger som tävlingshäst (det var inte heller någon liten summa vi pratar om). Om ni tvivlar kan ni ju göra en sökning på Tingsrätten där den kvinnan bor för att få fram alla fall... Det ska finnas några stycken..

2011-06-07 @ 10:51:04
URL: http://livetmedella.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ha många små mål istället för att ha ett högt. Har du många små slipper di känna att du misslyckas och kan kännas lättare att klättra. Försök även att se allt positivt och blunda för det negativa, annars är det lätt man gräver ner sig i det! :)



Om en hoppträning inte gick så bra, fokusera på det som faktiskt gick bra. Sedan har även hästar dåliga dagar som man måste ha överseende med! :)



Kram

2011-06-07 @ 16:11:35
URL: http://s0fiie.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Emily; Huvva lät inte allt för roligt, då kan jag ju helt klart känna att vi avstår helt. Oavsett om det har varit oärligt eller inte så vill vi inte ha någon med historia i rätten. Det vill jag bespara J!



Tråkigt då jag fått ett bra intryck av dem tidigare.



Sofie; Du har helt rätt, men när man alltid har så höga mål och inte presterar efter detta blir man besviken. Okej är inte bra nog är ngt som jag alltid lever efter, och det är inte alltid så lätt.



Men du har så rätt, jag ska fokusera på det som faktiskt var bra. Tack gullet!

2011-06-07 @ 22:45:44
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback