Dressyravslutning

Datum ~ 2011-06-17 | Tid ~ 22:46:42
Kommentarer (2) | Allmänt

Gårdagens dressyrträning innehöll blandade känslor. Sista träningen inför sommaruppehåll för Mia men även väldigt motiverad att träna och jobba vidare.

 

Skilla kändes lite loj och är i stadiet LRD igen. Red fram och försökte aktivera utan och så småningom plocka upp formen med blandade resultet. Träningen var väldigt bra och upplägget har vi använt oss av tidigt. Renodla hjälperna och jobba med att strecha och förlänga utsidan samt bredda bogarna. Skilla lossnade och var bitvis väldigt trevlig, skänkelvikningarna var riktigt bra och bakdelsvädningarna fungerar bättre och bättre.


När denna övning var klar jobbade vi med att korta och länga traven eftersom takten var enormt bra för dagen. Skilla var väldigt stadig och behöll samma hela sluttampen av passet. Började hitta en häftig känsla i det samlade läget som vi ska bygga vidare på mot hösten och längningarna var bättre än tidigare. Lite kadens i traven och en bra känsla trots värmen.

 

Tackade Mia för en underbar säsong och förhoppningsvis ses vi något under sommaren också. Tillsvidare kommer vi dressyrträna på annat håll och jag berättar mer om detta när vi kommit igång.

 

Idag åkte jag ut och kände igenom Skilla, smörjde utrustning och packade transporten. Imorgon bär det iväg tidigt för att tävla i Nordmaling. Förhoppningsvis har vi en bra tävlingsdag framför oss!

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Så... blir det någon sväng till Piteå då?

2011-06-18 @ 17:43:56
URL: http://salentein.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Anna; Tror tyvärr inte det, fick nytt schema och med det har jag ingen ledighet på hela sommaren alls (mer än Falsterbo).. Men jag VILL hemskt gärna, får se om jag kan lyckas klämma in en weekend eller så. Hur lång tid tar det att köra?

2011-06-21 @ 21:17:53
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback