Sommarbete

Datum ~ 2011-06-02 | Tid ~ 16:39:10
Kommentarer (2) | Allmänt

Under gårdagen åkte jag ut till stallet och packade det nödvändigaste inför betessläppet. Linnéa och Veronica hade packat ordentligt och hade förberätt hästarna väl. Jag fick enorm hjälp av min bästa mamma som stod och skurade boxen när jag kom ut till åsen.

 

Lindade Skilla och satt på boots för att minska risken för skador vid betessläppet. Jag, Veronica och Linnéa begav oss kring halv fem mot betet. På vägen plockade vi upp Anki och Samba samt Donna och hennes medryttare. En lugn och vilsam skrittur till betet tog ca 1h från start tills vi befann oss på plats.

 

Hästarna fick se sig runt medan vi inväntade sista hästen innan det var dags för själva betessläppet. Skilla skötte sig väldigt bra och hittade snabbt sina åsen-kompisar. Riktigt fint visade hon upp sig själv och delar av hennes kvalitéer. Hästarna njöt av fritheten och slog sig till ro efter en stunds show.

 

Åkte ut idag för att linda av Skilla samt motionera henne lite kort. En barbacka tur runt svidjan fick bli dagens runda. Skilla var spänd och väldigt nervös när jag tog henne från flocken men skötte sig OK ändå. Imorgon blir det nog en liknande tur antingen för hand eller uppsuttet för att sedan träna lördag-söndag.

 

Denna bild är från förra årets betessläpp!


Kommentarer
Postat av: Tova

härligt med bete!

2011-06-03 @ 22:15:31
URL: http://humlidumli.blogg.se/
Postat av: Jossan

Vilken söt pålle! Rolig blogg också :)

2011-06-05 @ 19:43:35
URL: http://dressyrponnisarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback