Trötter

Datum ~ 2011-06-07 | Tid ~ 23:08:47
Kommentarer (4) | Allmänt

Åkte ut till stallet i Röbäck kring halv ett för att hjälpa Jennifer att motionera fina Zabina en snabbis. En promenad runt svidjan fick det bli. Planen på powerwalk gick dock inte så bra då ponnyn tyckte det var tråkigt att promenera fort och var mer intresserad av gräset än av promenaden. Tog en kortare jogg och hittade lite frammåtbjudning i ponnyn, Z kanske kan bli min nya joggingkompis? Detta var självklart bara en kort sträcka, men OJ vad söt hon var!

 

Tillbaka i stallet njöt jag i solen och inväntade Camilla för tidigarelagd skoning (inbokad fredag) men fick flyttas fram då Skilla knäckte en sko under söndagens träning och jag fick agera akut hovslagare.

 

Skilla njöt av solen och att få vila sina framben på "pinnen". Supertrött och helt tagen av de senaste dagarnas väder ledde till inställt ridpass. Hon fick vila och bara vara häst  idag.

 

Imorgon blir det en skogstur med alla skor på där alla gångarter är planerat, funderar att rida på gramanen för omväxlings skull.

 

Veckans planering ser ut enligt följande.

Måndag: Skritt i skogen med Samba

Tisdag: Vila

Onsdag: Skogstur alla gångarter

Torsdag: Dressyrträning

Fredag: Vila

Lördag: Vännäs RF tävling

Söndag: Vännäs RF tävling

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Då får du lära dig se det positiva istället. ;) och att bra faktiskt kan duga, det är bara du som blir besviken med för höga mål. :)

2011-06-07 @ 23:16:19
Postat av: Hoppbloggen

Anonym; Å andra sidan måste man ha höga mål för att bli bäst!

2011-06-08 @ 00:13:51
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det var jag som skrev men glömde skriva dit mitt namn :P



Ja men då kan man ju definiera vad bäst är också! :) För det kan alla ha olika, vad man vill bli bäst på! Men jag tror fortfarande att ha ett högt mål men på vägen ha små mål gör att man klättrar lättare.



Uttrycket sikta mot stjärnorna så når du trätopparna stämmer ganska bra ;)

2011-06-08 @ 09:55:57
URL: http://s0fiie.blogg.se/
Postat av: Hoppbloggen

Sofie; Bäst är att vara bäst i Västerbotten och bland det bästa ryttarna i landet. Då kan man uttala sig om att vara bäst. Så självklart har jag mindre mål på vägen. Men att göra massa onödiga misstag känns jobbigt. Allt tar så mycket längre tid när man gör mer fel än rätt. Men det är en del i processen och utvecklingen.



Då siktar jag högre så kanske jag blir en stjärna till slut! Sky is the limit!

2011-06-09 @ 02:16:11
URL: http://hoppbloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback