Seriedressyr omgång 3

Datum ~ 2011-05-08 | Tid ~ 15:59:29
Kommentarer (0) | Allmänt

Här kommer en sammanfattning av sista omgången i seriedressyren.

Red fram ca 4ekipage till första klassen, Skilla kändes fin och väldigt mjuk och trevlig i kroppen. Något framtung för dagen "valpig" men annars trevlig. Saknade trycket som infann sig under förra omgången och för dagen var Skilla något avvaktade men lydig.

 

Programmet flöt på bra och träningen i torsdags gav verkligen resultat i dagens LC. Skilla skötte sig bra och ritten kändes stadig och jämn. Ojämnheten och PÅ/AV känslan som varit vårt största problem vid tidigare omgångar var väldigt liten och näst intill obefintlig idag.

 

Detta resulterade i personbästa med 60,74% och vår första godkända ritt!

 

Mamma promenerade med Skilla tills det var dags att sitta upp inför nästa klass. Här red jag fram endast 3ekipage då Skilla redan var varm och uppvärmd. Skilla kändes väldigt trevlig och något högre i formen vilket var passande.

Väl inne på banan fungerade det mesta väldigt bra, lite spänningar här och där och lite missförstånd. Överlag en bra ritt och en bra känsla, misstagen drog ner ordentligt på poängen men även denna ritt var en klar förbättring! Denna klass slutade med ca 56%.

 

Summering av serien är att jag har höjt mitt personbästa från 52% i LC-> 60% samt från 51% i LB-> 58%. Med denna ökning ser framtiden ljus ut!

 

Det fattades 3p från att knipa andra placeringen i serien och 8p från vinst av hela serien. Det är inte så illa då vi fortfarande är nybörjare och oerfarna!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback