Planering för v.16

Datum ~ 2012-04-17 | Tid ~ 12:02:02
Kommentarer (0) | Allmänt

Här kommer veckans planering.

 

Måndag: Rebecca dressyrtrimmar i ridhuset

Tisdag: VILA (promenad)

Onsdag: Dressyrjobb ridhus

Torsdag: Dressyrtrim

Fredag: Promenad

Lördag: Dressyrtävling

Söndag: Dressyrtävling

 

Här kommer ett preliminärt schema för denna vecka. Gårdagens ridpass är avklarat och Rebecca trimmade i ridhuset. Mycket hästar så det var svårt att rida programdelar men några bitar hade dem allt lyckas slipa på. Förvända galoppen var bättre, skänkelvikningen undan höger fungerade utmärkt. Skilla hade haft lite träningsvärk och var spänd i början av passet men slappnat av bra och var trevlig mot slutet.

 

Idag planeras en promenad för att slaggprodukterna i musklerna ska ut och ny energi ska in. Under morgondagen har jag planerat lite dressyrjobb i ridhuset för att stämma av att allting fungerar. Rebecca dressyrar nog under torsdagen för att kolla av så allting stämmer om det passar våra scheman. Under fredagen blir det förberedelser för tävlingen med packa transport, mat och utrustning samt pyssla om Skilla med en välförtjänt dusch, en promenad och lite streching.

 

Klasserna som Skilla är anmält till under helgen är LB:3, LA:3 under lördagen för att sedan rida LB:2 på söndagen. Jag är enormt nervös trots att jag inte står för ridningen eller ens marksupporten under denna helg. Tror Rebecca kommer sköta sig och håller tummarna att även den röda gör det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback